Sohbet & Muhabbet Konusu

İki kesim var artık Türkiye de Ömercim.. Ya zengin yada fakir.. Artık ortası kalmadı, bu hale geldik...

Dünya o yöne dogru gidiyor abi. Ekonomi olarak Türkiye suan en kötüler arasinda olabilir, ama dünyanin diger ülkeleri de o yöne gidiyor. Cabalar o yönde. Sülalemdeki herkes zaten yazdigini diyor bana, orta kesim kalmadi. Ya var, ya yok.

@RüzgarGülü görüyorsun değil mi, ne yemekler ısmarlıyormuş köftehor... 🤪
Ahh ahh hhzel güzel yemekler de burda yemek sıkıntı orda da sosyal yaşam sıkıntı deyişiyle. İlle de canım ülkem

Haklısın @Yakamoz-Asi her yerin kendine göre sıkıntısı var. Biz işin goygoyundayız herkes dışardan bakıyor olaya. İyi diyelim iyi olsun

Sosyo-ekonomik güzel bir sohbet oldu. Teşekürler

Reactions: Yakamoz-Asi

Türkiye'nin sosyal hayatini hic bir seye degismem bak. Aksam istedigin saatte cik, lokantalar acik, her yer civil civil. Burasi ölü.

Reactions: RüzgarGülü
Türkiye'nin sosyal hayatini hic bir seye degismem bak. Aksam istedigin saatte cik, lokantalar acik, her yer civil civil. Burasi ölü.
Bölge bölge değişiyor o ya. İstanbul Ankara İzmir uyumuyor tabi oralar bir harika
geldiğinde sende bayram yapacaksın işte burda yapacak birşey yok
bizde Suriye'ye felan gideriz bayrama

"Damlaya damlaya göl olur" atasözünü canlı kanlı gösterdin bize
Helal olsun @The_Erinch 👏🏻👏🏻👏🏻

Bölge bölge değişiyor o ya. İstanbul Ankara İzmir uyumuyor tabi oralar bir harika

@RüzgarGülü şehirleri bu sırada yazınca aklıma bu video geldi nedense

Bankacı olarak borsa.isi yoksa düz mantık altından gideceksin
tabi şartlar el vermiyor gerçi ama çeyrek en iyisi
taş kemirip çeyrek almak gerek

------

Ankara gece hayatı İstanbul'dan sonra çünkü ahh o mekanlar

İzmir daha farklı kültür olarak. Özellikle Bornova bambaşka 🌈

Kahkaha attim

------

Adam isini biliyor bak bak

Kahkaha attim

------

Adam isini biliyor bak bak
Ben satıp yedim çoğunu. 21 e sarınca kumar bitiriyor ama kurpiyer görmek için değer

------

Eskiden leblebi gibi gram alırdı @RüzgarGülü şimdi gramı 2.800 dayandı...

yoksa uzun vadede en iyisi altın. @Yakamoz-Asi
Borsa da kazandırıyor kısa vadede ama şimdiki bakan geldikten sonra çok patladik. Çok da anlamam zaten genelde yeni çıkanları aldım ufak tefek sonra bizlik değil o iş büyükler var

Eskiden leblebi gibi gram alırdı @RüzgarGülü şimdi gramı 2.800 dayandı...

yoksa uzun vadede en iyisi altın. @Yakamoz-Asi

Millet ev araba diyor bana altin hala uzun vadede iyi mi? ya bir gün patlarsa?
------

Borsa'ya elimi sürmedim hic, kaybetirir cinsten geliyor bana hep, ayni kumarhane gibi. Hep kasa kazaniyor.

Reactions: RüzgarGülü
------

Borsa'ya elimi sürmedim hic, kaybetirir cinsten geliyor bana hep, ayni kumarhane gibi. Hep kasa kazaniyor.
Altın ne zaman patlamış? Var mı bir tarih? En kötü düşer, 3 gün sonra gene artar..
Varsa çok paran al gayrimenkul o başka.

------

Aynen borsa bize göre değil temettu diye alıyorsun şirket kârdan zarar açıklıyor kâr payı vermiyor elinde kalıyor sonra bekle ki hisse yükselsin yada zararına satış

Altın hiç düşmez ama uzun vade olacak hep. Bizim ülkede enflasyon var ne alırsan al kâr yeter ki nakit kalmasın

------

Ben kumarda yedim diyorum ne altını bir kısmını alem yaptım tabi

Alemini yapmissin, o zaman konu kapanmistir.

@Dosi şimdi bu mesajdır hit konu açma felan haftalık aylık oluyor ya saat olarak mesela bugün tam 00.00 mi baz alınıyor nasıl oluyor mantığı nedir?

Reactions: 12.Adam