Kolsuz Uğurcan’da böyle mutlu mutlu sırıtıyordu.Ben taraftarım. Yenildiğin için mutluyum![]()
Kolsuz Uğurcan’da böyle mutlu mutlu sırıtıyordu.Ben taraftarım. Yenildiğin için mutluyum![]()
Aşk Dosi’de odaklanmama sorunu yaratmazDosi aşık olduğunu belli etmez, ruhun duymaz, yani o duruma bağlama
Yeni bir düzen yeni bir hayat ve yığınla çözülmeyi bekleyen durumlar düzenimi bozdu. Yavaş ve emin adımlarla belli bir süre sonra kendime gelirim diye umuyorum![]()
Ben neyi halledeceğim anlamadım?Hepsini halledersin sen dimi @12.Adam Dosi halleder![]()
Mesajları sen mi taşıdın ?
Okuldaki tek öğretmen kendisi tüm sınıflara ders veriyor.@Dosi
Birden fazla mesleği var gibi ama tek maaş alıyor ilginç.![]()
Ben taşıyabiliyorsam sende yaparsın ya da @Dosi foruma sensör taktırmış ben girince konu başlık dışına çıkıyor otomatikman sohbete taşınır.Ben nasıl taşıyayım emekliyim ben
Çok fazla çalıṣıyor![]()
Ben taşıyabiliyorsam sende yaparsın ya da @Dosi foruma sensör taktırmış ben girince konu başlık dışına çıkıyor otomatikman sohbete taşınır.![]()
Düzeltirsin mosi.@Yakamoz-Asi ’nin kafasını karıştırma.
12.Adam’ın mesaj taşımaktan bahsettiği bir konuda alıntı yapıp burada cevap vermek ama şu an zaten en başından beri bu konudasınız. Anlaşılan yine hatları karıştı![]()
@Yakamoz-Asi ’nin kafasını karıştırma.
12.Adam’ın mesaj taşımaktan bahsettiği bir konuda alıntı yapıp burada cevap vermek ama şu an zaten en başından beri bu konudasınız. Anlaşılan yine hatları karıştı![]()
Seni laf cambazı seniKolsuz Uğurcan’da böyle mutlu mutlu sırıtıyordu.![]()
Yananı görür Allah (Allah Allah)Yandık desene![]()
Kavruğum olsaydı alem neymiş görürdük.Alem adamsın valla![]()
12. Adam olduğunu belirtmiş zaten Nick'te.Alem adamsın valla![]()