Kolsuz Uğurcan’da böyle mutlu mutlu sırıtıyordu.Ben taraftarım. Yenildiğin için mutluyum
Kolsuz Uğurcan’da böyle mutlu mutlu sırıtıyordu.Ben taraftarım. Yenildiğin için mutluyum
Aşk Dosi’de odaklanmama sorunu yaratmaz Dosi aşık olduğunu belli etmez, ruhun duymaz, yani o duruma bağlama
Yeni bir düzen yeni bir hayat ve yığınla çözülmeyi bekleyen durumlar düzenimi bozdu. Yavaş ve emin adımlarla belli bir süre sonra kendime gelirim diye umuyorum
Ben neyi halledeceğim anlamadım?Hepsini halledersin sen dimi @12.Adam Dosi halleder
Ben neyi halledeceğim anlamadım?
@Dosi bize ders verir senin ağzın ne söyler sekine kadın.Sen değil, Dosi
Mesajları sen mi taşıdın ?
Okuldaki tek öğretmen kendisi tüm sınıflara ders veriyor. @Dosi
Birden fazla mesleği var gibi ama tek maaş alıyor ilginç.
Ben taşıyabiliyorsam sende yaparsın ya da @Dosi foruma sensör taktırmış ben girince konu başlık dışına çıkıyor otomatikman sohbete taşınır.Ben nasıl taşıyayım emekliyim ben
Çok fazla çalıṣıyor
Ben taşıyabiliyorsam sende yaparsın ya da @Dosi foruma sensör taktırmış ben girince konu başlık dışına çıkıyor otomatikman sohbete taşınır.
Düzeltirsin mosi.@Yakamoz-Asi ’nin kafasını karıştırma.
12.Adam’ın mesaj taşımaktan bahsettiği bir konuda alıntı yapıp burada cevap vermek ama şu an zaten en başından beri bu konudasınız. Anlaşılan yine hatları karıştı
@Yakamoz-Asi ’nin kafasını karıştırma.
12.Adam’ın mesaj taşımaktan bahsettiği bir konuda alıntı yapıp burada cevap vermek ama şu an zaten en başından beri bu konudasınız. Anlaşılan yine hatları karıştı
Seni laf cambazı seniKolsuz Uğurcan’da böyle mutlu mutlu sırıtıyordu.
Yananı görür Allah (Allah Allah)Yandık desene
Kavruğum olsaydı alem neymiş görürdük. Ahhhhhh ahhhAlem adamsın valla
12. Adam olduğunu belirtmiş zaten Nick'te.Alem adamsın valla
İsmimle ne alaka ? @Yakamoz-Asi ne diyor çöz şunu12. Adam olduğunu belirtmiş zaten Nick'te.