15 saatçik kurtuldunuz benden hadi yine iyisinizBiran hayalet Casper görünce şok oldum.. Sonradan dedim wp var 😁😁😁 @Emre Ozansoy @Zeyno
15 saatçik kurtuldunuz benden hadi yine iyisinizBiran hayalet Casper görünce şok oldum.. Sonradan dedim wp var 😁😁😁 @Emre Ozansoy @Zeyno
Wp bak kız..15 saatçik kurtuldunuz benden hadi yine iyisiniz
15 saatçik kurtuldunuz benden hadi yine iyisiniz
Acaba @Dosi İsveçde 1 günde 1000kr ile napılır 😁
Otel 1 günlük 1000 kron abi.
12.Adam doğru diyor. Şehre göre değişirŞehre göre değişir.
12.Adam doğru diyor. Şehre göre değişir
@Yakamoz-Asi yok daha uygun fiyatlarda var ama idareli kullanma ile anca 1 günün sonunda biter o para(3 öğün yemek ve otelde uyuma parası olarak)
Ekmekte alınmaz Türkiye’de savaştan kaynaklı @Dosi12.Adam doğru diyor. Şehre göre değişir
@Yakamoz-Asi yok daha uygun fiyatlarda var ama idareli kullanma ile anca 1 günün sonunda biter o para(3 öğün yemek ve otelde uyuma parası olarak)
Türkiyede 1 saati çıkarırmıyız ki 😁😁😁 @12.Adam @Yakamoz-Asi12.Adam doğru diyor. Şehre göre değişir
Okadarda abartma. Sizde 3 öğüne 300 hadi 400 verdin diyelim, kalan 600 odaya gitmezTürkiyede 1 saati çıkarırmıyız ki 😁😁😁 @12.Adam @Yakamoz-Asi
12.Adam doğru diyor. Şehre göre değişir
1000 İsveç kronu 1472 Türk Lirası ediyor, yetmeyebilirTürkiyede 1 saati çıkarırmıyız ki 😁😁😁 @12.Adam @Yakamoz-Asi
Okadarda abartma. Sizde 3 öğüne 300 hadi 400 verdin diyelim, kalan 600 odaya gitmez
Hemde 1472. Ozaman 2gün bile gider1000 İsveç kronu 1472 Türk Lirası ediyor, yetmeyebilir@Yakamoz-Asi
İstanbul'da yeter mi? @TolstoyevskiHemde 1472. Ozaman 2gün bile gider
Yukarda 3 öğün + 1 gece konaklama yani yatak parası olarak hesap etmiştim. O kıyasa göre bir saatte biter kısmına katılmıyorum
Başka hesaplar yapılırsa zaten 1000 kr ile bir kışlık mont bile alamazsın burada.
Canım, benzin litresi 15 oldu.. Depomu doldursam sanırım 450 civarı... Oda kahvaltı iyi bir otel bulsam 400 tl gecesi desem.. 1 gece çıkartırız 😁😁😁😁 @12.Adam @Yakamoz-Asi @TolstoyevskiHemde 1472. Ozaman 2gün bile gider
Yukarda 3 öğün + 1 gece konaklama yani yatak parası olarak hesap etmiştim. O kıyasa göre bir saatte biter kısmına katılmıyorum
Başka hesaplar yapılırsa zaten 1000 kr ile bir kışlık mont bile alamazsın burada.
Sabaha geri dönmek için otostop mu düşünüyorsun?Canım, benzin litresi 15 oldu.. Depomu doldursam sanırım 450 civarı... Oda kahvaltı iyi bir otel bulsam 400 tl gecesi desem.. 1 gece çıkartırız 😁😁😁😁 @12.Adam @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski
İyide ben sadece 3 öğün ve uyuma olarak vurgulayıp durdum ama. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği ve otelde sadece 1 yatak bulunup uyuma yani. Sağa sola gitme birşeyler alma vs hesabını atmadım. Senin düşündüğün şekilde ise en az 5000 Kr almalısın 1 günü burada geçirmek için. @Yakamoz-AsiCanım, benzin litresi 15 oldu.. Depomu doldursam sanırım 450 civarı... Oda kahvaltı iyi bir otel bulsam 400 tl gecesi desem.. 1 gece çıkartırız 😁😁😁😁 @12.Adam @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski
Sizde 3 öğüne 300 hadi 400 verdin diyelim, kalan 600 odaya gitmez
7361 lira eder.İyide ben sadece 3 öğün ve uyuma olarak vurgulayıp durdum ama. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği ve otelde sadece 1 yatak bulunup uyuma yani. Sağa sola gitme birşeyler alma vs hesabını atmadım. Senin düşündüğün şekilde ise en az 5000 Kr almalısın 1 günü burada geçirmek için. @Yakamoz-Asi
------
Tamam o zaman 2 3 ay erteleyek bu işi 🤭🤭🤭🤭🤭 1 gün başkent turu yapalım 🤣 @12.Adamİyide ben sadece 3 öğün ve uyuma olarak vurgulayıp durdum ama. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği ve otelde sadece 1 yatak bulunup uyuma yani. Sağa sola gitme birşeyler alma vs hesabını atmadım. Senin düşündüğün şekilde ise en az 5000 Kr almalısın 1 günü burada geçirmek için. @Yakamoz-Asi
------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?