Sohbet & Muhabbet Konusu

Okadarda abartma. Sizde 3 öğüne 300 hadi 400 verdin diyelim, kalan 600 odaya gitmez

1000 İsveç kronu 1472 Türk Lirası ediyor, yetmeyebilir
@Yakamoz-Asi
Hemde 1472. Ozaman 2gün bile gider

Yukarda 3 öğün + 1 gece konaklama yani yatak parası olarak hesap etmiştim. O kıyasa göre bir saatte biter kısmına katılmıyorum

Başka hesaplar yapılırsa zaten 1000 kr ile bir kışlık mont bile alamazsın burada.

Reactions: 12.Adam
İstanbul'da yeter mi? @Tolstoyevski

Canım, benzin litresi 15 oldu.. Depomu doldursam sanırım 450 civarı... Oda kahvaltı iyi bir otel bulsam 400 tl gecesi desem.. 1 gece çıkartırız 😁😁😁😁 @12.Adam @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski

Canım, benzin litresi 15 oldu.. Depomu doldursam sanırım 450 civarı... Oda kahvaltı iyi bir otel bulsam 400 tl gecesi desem.. 1 gece çıkartırız 😁😁😁😁 @12.Adam @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski
İyide ben sadece 3 öğün ve uyuma olarak vurgulayıp durdum ama. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği ve otelde sadece 1 yatak bulunup uyuma yani. Sağa sola gitme birşeyler alma vs hesabını atmadım. Senin düşündüğün şekilde ise en az 5000 Kr almalısın 1 günü burada geçirmek için. @Yakamoz-Asi
------

Sizde 3 öğüne 300 hadi 400 verdin diyelim, kalan 600 odaya gitmez

Tamam o zaman 2 3 ay erteleyek bu işi 🤭🤭🤭🤭🤭 1 gün başkent turu yapalım 🤣 @12.Adam