15 saatçik kurtuldunuz benden hadi yine iyisinizBiran hayalet Casper görünce şok oldum.. Sonradan dedim wp var 😁😁😁 @Emre Ozansoy @Zeyno
15 saatçik kurtuldunuz benden hadi yine iyisinizBiran hayalet Casper görünce şok oldum.. Sonradan dedim wp var 😁😁😁 @Emre Ozansoy @Zeyno
Wp bak kız..15 saatçik kurtuldunuz benden hadi yine iyisiniz
15 saatçik kurtuldunuz benden hadi yine iyisiniz
Acaba @Dosi İsveçde 1 günde 1000kr ile napılır 😁
Otel 1 günlük 1000 kron abi.
12.Adam doğru diyor. Şehre göre değişirŞehre göre değişir.
12.Adam doğru diyor. Şehre göre değişir
@Yakamoz-Asi yok daha uygun fiyatlarda var ama idareli kullanma ile anca 1 günün sonunda biter o para (3 öğün yemek ve otelde uyuma parası olarak)
Ekmekte alınmaz Türkiye’de savaştan kaynaklı @Dosi12.Adam doğru diyor. Şehre göre değişir
@Yakamoz-Asi yok daha uygun fiyatlarda var ama idareli kullanma ile anca 1 günün sonunda biter o para (3 öğün yemek ve otelde uyuma parası olarak)
Türkiyede 1 saati çıkarırmıyız ki 😁😁😁 @12.Adam @Yakamoz-Asi12.Adam doğru diyor. Şehre göre değişir
Okadarda abartma. Sizde 3 öğüne 300 hadi 400 verdin diyelim, kalan 600 odaya gitmezTürkiyede 1 saati çıkarırmıyız ki 😁😁😁 @12.Adam @Yakamoz-Asi
12.Adam doğru diyor. Şehre göre değişir
1000 İsveç kronu 1472 Türk Lirası ediyor, yetmeyebilir @Yakamoz-AsiTürkiyede 1 saati çıkarırmıyız ki 😁😁😁 @12.Adam @Yakamoz-Asi
Okadarda abartma. Sizde 3 öğüne 300 hadi 400 verdin diyelim, kalan 600 odaya gitmez
Hemde 1472. Ozaman 2gün bile gider1000 İsveç kronu 1472 Türk Lirası ediyor, yetmeyebilir @Yakamoz-Asi
İstanbul'da yeter mi? @TolstoyevskiHemde 1472. Ozaman 2gün bile gider
Yukarda 3 öğün + 1 gece konaklama yani yatak parası olarak hesap etmiştim. O kıyasa göre bir saatte biter kısmına katılmıyorum
Başka hesaplar yapılırsa zaten 1000 kr ile bir kışlık mont bile alamazsın burada.
İstanbul daha pahalı İsveç’ten @Dosiİstanbul'da yeter mi? @Tolstoyevski
Canım, benzin litresi 15 oldu.. Depomu doldursam sanırım 450 civarı... Oda kahvaltı iyi bir otel bulsam 400 tl gecesi desem.. 1 gece çıkartırız 😁😁😁😁 @12.Adam @Yakamoz-Asi @TolstoyevskiHemde 1472. Ozaman 2gün bile gider
Yukarda 3 öğün + 1 gece konaklama yani yatak parası olarak hesap etmiştim. O kıyasa göre bir saatte biter kısmına katılmıyorum
Başka hesaplar yapılırsa zaten 1000 kr ile bir kışlık mont bile alamazsın burada.
Sabaha geri dönmek için otostop mu düşünüyorsun? @Dosi @Tolstoyevski @Yakamoz-AsiCanım, benzin litresi 15 oldu.. Depomu doldursam sanırım 450 civarı... Oda kahvaltı iyi bir otel bulsam 400 tl gecesi desem.. 1 gece çıkartırız 😁😁😁😁 @12.Adam @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski
İyide ben sadece 3 öğün ve uyuma olarak vurgulayıp durdum ama. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği ve otelde sadece 1 yatak bulunup uyuma yani. Sağa sola gitme birşeyler alma vs hesabını atmadım. Senin düşündüğün şekilde ise en az 5000 Kr almalısın 1 günü burada geçirmek için. @Yakamoz-AsiCanım, benzin litresi 15 oldu.. Depomu doldursam sanırım 450 civarı... Oda kahvaltı iyi bir otel bulsam 400 tl gecesi desem.. 1 gece çıkartırız 😁😁😁😁 @12.Adam @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski
Sizde 3 öğüne 300 hadi 400 verdin diyelim, kalan 600 odaya gitmez
7361 lira eder. Amca dedi. @Tolstoyevski @The_Erinch @Yakamoz-Asiİyide ben sadece 3 öğün ve uyuma olarak vurgulayıp durdum ama. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği ve otelde sadece 1 yatak bulunup uyuma yani. Sağa sola gitme birşeyler alma vs hesabını atmadım. Senin düşündüğün şekilde ise en az 5000 Kr almalısın 1 günü burada geçirmek için. @Yakamoz-Asi
------
Tamam o zaman 2 3 ay erteleyek bu işi 🤭🤭🤭🤭🤭 1 gün başkent turu yapalım 🤣 @12.Adamİyide ben sadece 3 öğün ve uyuma olarak vurgulayıp durdum ama. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği ve otelde sadece 1 yatak bulunup uyuma yani. Sağa sola gitme birşeyler alma vs hesabını atmadım. Senin düşündüğün şekilde ise en az 5000 Kr almalısın 1 günü burada geçirmek için. @Yakamoz-Asi
------
@Angelica , Dilber Ay mı ? Bergen mi?