The_Erinch
Favori Üye
Aynen haber et...2 saatte orda olurumMerhabalar...
İyidir abi seni sormalı.
Eylül başı gibi olabilir abi, bu sene kesinliği yok.Gelirsem seni Ören çarşıya çağırırım, gelirsin bir koşu.
Aynen haber et...2 saatte orda olurumMerhabalar...
İyidir abi seni sormalı.
Eylül başı gibi olabilir abi, bu sene kesinliği yok.Gelirsem seni Ören çarşıya çağırırım, gelirsin bir koşu.
O zaten @Tolstoyevski yoldaşımın klasik halleri oluyor. Ona yapacak hiiiç bir şey yok...GoyGoy teamarada @Sherlock ve @Tolstoyevski eklediğimde senide çağırırım..gerçi bu tols ile goygoy biryerden sonra pskolojik buhrana yol açsada iyidir
Benim için 2 numaralı zatı muhteremsin yapacak birşey yokNormalde o dediğin durumu yaşamam gerekiyordu ama nedense hiç yaşamadım. Şuan hiç 24 25 gün yokmuşum gibi direk kaldığımız yerden başladık ve yardırıyoruz yani.O da biraz ilginç oldu da neyse, kendimi zaten ben de anlayamıyorum bazen...
Muhakkak yapılması gereken şeyler arasında o dediğin şey vardır. Karadeniz bitmeyen, tükenmeyen bir altın madeni gibi. Her sene yazın giderim ama bitiremiyorum gezilecek yerleri, bitmiyor.
Teşekkürler, başladık artık devamı da gelecek bir şekilde. Bu arada buradaki 1 numaralı Enes benim, adaşım denen zat benden daha sonra geldi bu güzide ortama...@Sherlock
Tatil yolculuğu nereye?Öncelikle tekrardan başınız sağolsun;
Beklenmedin vefat dahada üzüyor; yaşı vardı diyorsun ama genede canından bir can oluyor..
Mekanı cennet olsun Yiğitcim..
Benim ne dede;ne babane;ne anneane hiçbirşey kalmadı...Bayramlarda taşlara gidiyoruz;onlarla konuşuyoruz...
Aslında Alarm işin espirisi oluyor biryerden sonra; vucud kendi kendini alarm ediyor...çoğu zaman alarmdan önce uyandığımı bilirim.
Ufak aralar; es vermek önemli...
Sana tekrardan işinde kolay gelsin;
Ben azıcık güneşlenem
Teşekkürler, başladık artık devamı da gelecek bir şekilde. Bu arada buradaki 1 numaralı Enes benim, adaşım denen zat benden daha sonra geldi bu güzide ortama...@Sherlock
GoyGoy teamarada @Sherlock ve @Tolstoyevski eklediğimde senide çağırırım..gerçi bu tols ile goygoy biryerden sonra pskolojik buhrana yol açsada iyidir
Ailemin yanına geldim... en temiz tatil 😉 Balıkesir-Ören tarafındayım... Edremit Körfezini arşınlarım..Tatil yolculuğu nereye?
Aynen haber et...2 saatte orda olurum
Direk üstüne toprak attı bu adam..
Bizim bölge rüzgarlı;zaten bizim evler Bağlarburnu Mevkiinde( Otantik ve Taraça var sahilde) tepedeyiz...365 günün 300 ü esiyorAbi havalar nasıl oralarda?Balık falan mevcut mu...
Adamın dibidir.
Bizim bölge rüzgarlı;zaten bizim evler Bağlarburnu Mevkiinde( Otantik ve Taraça var sahilde) tepedeyiz...365 günün 300 ü esiyor
Çok sıcak buaralar..Ama deniz sezonunu dün Örende Sosyete Koyunda açtım; deniz buz gibiydi ama gierene kadar; girdikden sornada çıkmak istemiyorsun.
Balıkla ilgili yorumu Cunda tarafına gidince yaparım yada İskele tarafına
Ayazın oraya bir mekanda daha yapmışlar; böyle çardaklar var... et pişirip duruyorlar.. piknik alanı gibi havası var... ben ayazın orayı( sosyete koyu) daha seviyorum... ama tabi örenin merkez sahilide farklı.Deniz öyle abi, oranın denizi çok çok sıcak olmuyor hiçbir zaman zaten. Kaz dağlarından kaynaklı olarak, hatta sahilde bazen deli gibi rüzgar olurdu. Sosyete koyu adamdır.
Ören'in Ayaz Beach yapılan bir tarafı var, eskiden yoktu. Orası da hoşuma gidiyor benim, kesin gitmişsindir zaten oralara.
Tadına bakarsın artık, Öğretmenler Mahallesi'ndeki balık da güzel oluyor.(Konu yine nasıl yemeğe geldi...)
Patricia Koyu var Cunda Adası'nda, gittiğin zaman mutlaka oraya da uğra abi. Suyu inanılmaz berrak.(Gerçi buraya da gitmişsindir şimdiye kadar kesin.)
Öyle diyorsan öyledir tabi yapacak bir şey yok...Benim için 2 numaralı zatı muhteremsin yapacak birşey yok
Karadenizde neredeydin?
Ne yapmamı bekliyordun, benim işim seni gömmek biliyorsun bunu...
Yaparım yaparım, acımam yok ederim...Adaşım mı... Yok yok yapmaz öyle şey...( ... ) @MEnes
herkese merhabalar;
nasılsınız?
sabah alarm çalmadan uyanmak; çalışan kişiler yada okula gidenleriniz bu ruh halini çok iyi anlar.
@Sherlock hadi olm gelmiyor musunuz bu tarafadaha deniz karşıyudumlayacağız.🍻
yazıda bitirmek üzereyiz..neler yapıyorsunuz?
@Tolstoyevski @MasacRE @Maskeli Fedai @Dosi @Emre Ozansoy @Angelica @Yiğitt @slhttnmtl @Gerekli24 @STARAN @xemrexxx
Sohbet konumuz hareket görsün 🙋♂️🕺
İyi diyelim iyi olsun.herkese merhabalar;
nasılsınız?
sabah alarm çalmadan uyanmak; çalışan kişiler yada okula gidenleriniz bu ruh halini çok iyi anlar.
@Tolstoyevski @MasacRE @Maskeli Fedai @Dosi @Emre Ozansoy @Angelica @Yiğitt @slhttnmtl @Gerekli24 @STARAN @xemrexxx
Enfesssss, huzur.İyi diyelim iyi olsun.
Ben de geçen şuradaydım, doğru zamanlamada; az insan çok huzur:
Okullar açılmasa bile MEB 12lere kurs açtı. Ben gidiyorum sabah abi.herkese merhabalar;
nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?