Sohbet & Muhabbet Konusu

Benim için 2 numaralı zatı muhteremsin yapacak birşey yok

Karadenizde neredeydin?

Reactions: MEnes
Tatil yolculuğu nereye?

Teşekkürler, başladık artık devamı da gelecek bir şekilde. Bu arada buradaki 1 numaralı Enes benim, adaşım denen zat benden daha sonra geldi bu güzide ortama...
@Sherlock
GoyGoy team
arada @Sherlock ve @Tolstoyevski eklediğimde senide çağırırım..gerçi bu tols ile goygoy biryerden sonra pskolojik buhrana yol açsada iyidir

Hain adaşa bak, gelir gelmez beni gömmeye başlamış.

Bu arada @Tolstoyevski adamdır...

Abi havalar nasıl oralarda?
Balık falan mevcut mu...
Bizim bölge rüzgarlı;zaten bizim evler Bağlarburnu Mevkiinde( Otantik ve Taraça var sahilde) tepedeyiz...365 günün 300 ü esiyor

Çok sıcak buaralar..Ama deniz sezonunu dün Örende Sosyete Koyunda açtım; deniz buz gibiydi ama gierene kadar; girdikden sornada çıkmak istemiyorsun.

Balıkla ilgili yorumu Cunda tarafına gidince yaparım yada İskele tarafına

Reactions: Sherlock

Deniz öyle abi, oranın denizi çok çok sıcak olmuyor hiçbir zaman zaten. Kaz dağlarından kaynaklı olarak, hatta sahilde bazen deli gibi rüzgar olurdu. Sosyete koyu adamdır.

Ören'in Ayaz Beach yapılan bir tarafı var, eskiden yoktu. Orası da hoşuma gidiyor benim, kesin gitmişsindir zaten oralara.

Tadına bakarsın artık, Öğretmenler Mahallesi'ndeki balık da güzel oluyor.
(Konu yine nasıl yemeğe geldi...)

Patricia Koyu var Cunda Adası'nda, gittiğin zaman mutlaka oraya da uğra abi. Suyu inanılmaz berrak.
(Gerçi buraya da gitmişsindir şimdiye kadar kesin.
)

Reactions: The_Erinch
Ayazın oraya bir mekanda daha yapmışlar; böyle çardaklar var... et pişirip duruyorlar.. piknik alanı gibi havası var... ben ayazın orayı( sosyete koyu) daha seviyorum... ama tabi örenin merkez sahilide farklı.

bugün akçaya gidiceğim. akçayda sahil olayı çok iyi.. tam merkezde..arkan merkez yürüyüş kordon, ön sahil deniz..
oradada akvaryum cafe var iskelesi var..orda kahve ve dondurmalı helva çok iyi.

Benim için 2 numaralı zatı muhteremsin yapacak birşey yok

Karadenizde neredeydin?
Öyle diyorsan öyledir tabi yapacak bir şey yok...

Karadeniz'de Trabzon adlı güzide ilimizin OF adlı Halk Cumhuriyeti'ndeyim.

Hain adaşa bak, gelir gelmez beni gömmeye başlamış.

Bu arada @Tolstoyevski adamdır...
Ne yapmamı bekliyordun, benim işim seni gömmek biliyorsun bunu...

Adaşım mı... Yok yok yapmaz öyle şey...
( ... ) @MEnes
Yaparım yaparım, acımam yok ederim...

Çok şükür iyiym abicim sana iyi tatiller diliyorum valla ben harıl harıl yasak elma izliyorum sezona yetişeceğim inşAllah

İyi diyelim iyi olsun.
Ben de geçen şuradaydım, doğru zamanlamada; az insan çok huzur:

Okullar açılmasa bile MEB 12lere kurs açtı. Ben gidiyorum sabah abi.