The_Erinch
Favori Üye
Reisi en son bomba kuyruğunda görmüşler, takviye yapıyormuş 🤪🤪🤪 @MasacRE @TolstoyevskiGece git oralara, ortamlara akıyordur reis.
Reisi en son bomba kuyruğunda görmüşler, takviye yapıyormuş 🤪🤪🤪 @MasacRE @TolstoyevskiGece git oralara, ortamlara akıyordur reis.
İçki fiyatlarından sonra takviye alması şart zaten.Reisi en son bomba kuyruğunda görmüşler, takviye yapıyormuş 🤪🤪🤪 @MasacRE @Tolstoyevski
Reisi en son bomba kuyruğunda görmüşler, takviye yapıyormuş 🤪🤪🤪 @MasacRE @Tolstoyevski
MasacRE'nin selamı var deyip istediğini mekana dalabilirsin abiİçki fiyatlarından sonra takviye alması şart zaten.
GelmiştirsinArabayı bakıma götürüyorum..Bakalım ne kadar sıkışmış 🤷 @Yakamoz-Asi @Forumdash @Araf @Tolstoyevski @bazinga
Daha başlamamış diziye başlamanı nasıl söyleyebilirim ki.@Aserat , baba dizisi hakkında neler düşünüyorsun? Diziye başlamalı mıyım?
Haluk Bilginer'den dolayı şans vereceğim.Senin Avrupa Birliği kriterlerine uymadı mı?Daha başlamamış diziye başlamanı nasıl söyleyebilirim ki.Ben izlemeyi düşünmüyorum ama istiyorsan ilk bölüme şans ver.
Fragmanları ilgimi çekmedi.Haluk Bilginer'den dolayı şans vereceğim.Senin Avrupa Birliği kriterlerine uymadı mı?
Çok ağır, ağdalı bir işe benziyor olsa gerek.Fragmanları ilgimi çekmedi.
Çok sıfırı vardı 🤷GelmiştirsinNe kadar sıkışmış
6 sıfır da ekleyelimÇok sıfırı vardı 🤷
Bende hafta sonuna hazırım kısa bir aradan sonra "Temizlik, temizlik yine temizlik 😂 iyi seyirler, iyi eğlenceler 🤗Haftasonuna hazırız, uzun aradan sonra 🤗🤗
@bazinga @Dosi @Tolstoyevski @Forumdash @Araf @Yakamoz-Asi @Zeyno
Ekli dosyayı görüntüle 114842
Benimde ev işlerim var ama cmrt tamamen kendime ayırdım; pazar gününe yapacağım.Bende hafta sonuna hazırım kısa bir aradan sonra "Temizlik, temizlik yine temizlik 😂 iyi seyirler, iyi eğlenceler 🤗
Uncharted’in dört oyununu da baştan sona bitirmiştim, efsane bir oyun serisiydi. Film konusunu da bu vesileyle açalım.Haftasonuna hazırız, uzun aradan sonra 🤗🤗
@bazinga @Dosi @Tolstoyevski @Forumdash @Araf @Yakamoz-Asi @Zeyno
Ekli dosyayı görüntüle 114842
Oraya mı yağacak?Okulun bahçesindeki yangın kulesi (Beyazıt Kulesi) bugün akşam yeşil renkli yanıyordu. Yani yağmurun Y’sinden yeşil renk. O yüzden yarın yağmur yağacak anlamına geliyorKırmızı yansaydı Kar yağacağı anlaşılırdı ama nerede o günler…
Ekli dosyayı görüntüle 115027
@Dosi @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy @The_Erinch @bazinga @phoebebuffay @Cervantes @12.Adam
İstanbul’a yani, sadece oraya özel değilOraya mı yağacak?
Yarına bizim bura içinde yağmurlu deniyordu. Bakalım göreceğiz.Okulun bahçesindeki yangın kulesi (Beyazıt Kulesi) bugün akşam yeşil renkli yanıyordu. Yani yağmurun Y’sinden yeşil renk. O yüzden yarın yağmur yağacak anlamına geliyorKırmızı yansaydı Kar yağacağı anlaşılırdı ama nerede o günler…
Ekli dosyayı görüntüle 115027
@Dosi @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy @The_Erinch @bazinga @phoebebuffay @Cervantes @12.Adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?