Aslında annenin vucut ısısı o sütü agssahjakdlŞİnsanoğlu çiğ süt emmiş...her zaman söylenir @Forumdash
Aslında annenin vucut ısısı o sütü agssahjakdlŞİnsanoğlu çiğ süt emmiş...her zaman söylenir @Forumdash
Doktorlar muhabbeti için dedim dostum 🙃Aslında annenin vucut ısısı o sütü agssahjakdlŞBu lafı söyletecek ne oldu kib)
Maaşlarla pek bağdaştıramadım siteminiDoktorlar muhabbeti için dedim dostum 🙃
Aslında maaş olayında da bölüm ve kademe farkı önemli aslında.Maaşlarla pek bağdaştıramadım sitemini
Ama göze çizik atma ameliyatları çoğaldiği için ve teknolojik olarak ileri vaad eden meslek oldugu için güzel seçim olurAslında maaş olayında da bölüm ve kademe farkı önemli aslında.
O yüzden @dreamy ilede konuştuk çoğu kez; kadın doğum yada çocuğa at kendini dedim ama adam doğuştan üşengeç ,doğuma gidene kadın doğururGöz istiyor; umarım iteidğine erişir.
Vallahi Kadın Doğum ve Çocuk da para bitmez... Hakkında hayırlısı olsun be dedesiAma göze çizik atma ameliyatları çoğaldiği için ve teknolojik olarak ileri vaad eden meslek oldugu için güzel seçim olur@dreamy
İnsanlar artık doğurmuyor. Aşilar yuzunden kısırlık sonraki jenrasyon için büyük tehlike kim doğuracakVallahi Kadın Doğum ve Çocuk da para bitmez... Hakkında hayırlısı olsun be dedesi
Amannn iyi beeee...hangi bölüm oluyorsan ol beeeeee adammm @dreamyİnsanlar artık doğurmuyor. Aşilar yuzunden kısırlık sonraki jenrasyon için büyük tehlike kim doğuracakHee yapay rahimle belki çocuk yapar bilim bilememMaymundan geldiysek tabi
Torunumun geleceğini düşünüyorumAmannn iyi beeee...hangi bölüm oluyorsan ol beeeeee adammm @dreamy
Ne ketum adam oldun sende yaşlandıkça
Estetikde sağlam olurdu sence?Torunumun geleceğini düşünüyorum20'la kadar teknoloji daha ne kadar gelişir ki
OlabilirEstetikde sağlam olurdu sence?
Ulen @dreamy Senin için burada iki bunak sudoku çözer gibi kafa patlattık bir selam vermedinOlabilirAma en iyisi bence ortapedi filan olmalıUzuv kayıplari için hem teknoloji hem bilim
Bütün işler sıkıcı...
Bana göre perde asmaktan sonraki en sıkıcı iş.....
@Dosi @Zeyno @Yakamoz-Asi @Forumdash @Tolstoyevski @Cervantes @Araf
@Alos @EmreCan @Emre Ozansoy @slhttnmtl @xdragxx @Gerekli24 @BARON男爵
Pet şişeleri doldurmuşsun, ben de evde pet şişe ile içiyorum genelde
Yakışıklı ihtiyar
Doğru dürüst yapmadığım iş
Perde asmak bel falan koparıyor ama çok keyif alıyorum.
Pet şişeleri doldurmuşsun, ben de evde pet şişe ile içiyorum geneldeAma cam şişe aldım, o hem daha uzun gidiyor hem daha sağlıklı..
Manisanın musluk suları kireçli içilmiyor, damacanada mutfakta.. O yüzden pet şişe en iyisi, evde her odada erişebileceğim yerde var. Bulunduğum oda çamaşır odası, karanlık oda o yüzden stok yeri gibi 🤭🤭🤭🤭🤭Yakışıklı ihtiyar
Hayatta en nefret ettiğim iki iş perde asmak ütü yapmakniye orada çok şişe var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?