Felaket iyi kasmışsın kendiniGene başaramadım yaaaaaaaa @Zeyno
Halbuki film çok iyi başladı ilk 45 dk zıpkın gibiydim ama çok hızlı şekilde kapanış yazıları geçmeye başladı
@Forumdash @Araf
Felaket iyi kasmışsın kendiniGene başaramadım yaaaaaaaa @Zeyno
Halbuki film çok iyi başladı ilk 45 dk zıpkın gibiydim ama çok hızlı şekilde kapanış yazıları geçmeye başladı
@Forumdash @Araf
Nasıl yani kapattın mıGene başaramadım yaaaaaaaa @Zeyno
@Forumdash @Araf
Dizi yi değil ama kendini kapatmışNasıl yani kapattın mı
Öyle daha cabuk bitiyor doğru yöntemDizi yi değil ama kendini kapatmış
Di mi kaç yaşında adam sonuçta bir bildiği vardır elbetÖyle daha cabuk bitiyor doğru yöntem
Yani gençlerimiz nasiplenmeli bu tecrubedenDi mi kaç yaşında adam sonuçta bir bildiği vardır elbet
Uyanık kalmayı becerebilirse bu konuda bi kitap çıkarmayı düşünür artıkYani gençlerimiz nasiplenmeli bu tecrubeden@The_Erinch
Bestseller olurUyanık kalmayı becerebilirse bu konuda bi kitap çıkarmayı düşünür artık
Yaşlı baliğim valla filmleri gece izlemiceksin yoksa en sıkıldıgın anda küt diye uyuya kalırsın. Dizilerde öyle olmuyor Allah'tan 50 dakka filanInfinity, film çok iyiydi ama sadece 45 dk hatırlıyorum.. Sonra biranda kapanış yazılarını gördüm 🤭🤭🤭🤭🤭 @Forumdash
Bugün kaldığım yerden devam artık yapacak birşey yok 🤭🤭🤭🤭 ama film çok iyiydi hatırladığım kadarıyla 🤣😅🤣😅🤣😅🤣Yaşlı baliğim valla filmleri gece izlemiceksin yoksa en sıkıldıgın anda küt diye uyuya kalırsın. Dizilerde öyle olmuyor Allah'tan 50 dakka filanUcu ucuna denk gelıyor
@Maskeli Fedai 4 gözle bekliyor, bana yazıp durdu ne zaman olacak deyip. Düğmeye bas artıkVizelerin bitmesi psikolojik rahatlığı diye bir şey varo halde the Show must go on@Dosi @The_Erinch @12.Adam
Nihayet@Maskeli Fedai 4 gözle bekliyor, bana yazıp durdu ne zaman olacak deyip. Düğmeye bas artık
Eli çok yavaş. Şimdi geceye kadar bekletir. Tertemiz hemen açsın işteNihayet
Daha ziyade dengesizim o konularda, bazen çok yavaş hareket ediyorum bazen ise (mesela bildirim, alıntı, dm vb olunca) daha editlemeye fırsat bırakmadan cevaplamışlığım olmuyor mu şimdiEli çok yavaş. Şimdi geceye kadar bekletir. Tertemiz hemen açsın işte
Her konuda yavaş kendisi.. @TolstoyevskiEli çok yavaş. Şimdi geceye kadar bekletir. Tertemiz hemen açsın işte
Ehhh artık başla daaaa, arkada bekleyenler var 🤭🤭🤭🤭Vizelerin bitmesi psikolojik rahatlığı diye bir şey varo halde the Show must go on@Dosi @The_Erinch @12.Adam
Hiç şaşırtmaz @Maskeli Fedai gece oldu bileEli çok yavaş. Şimdi geceye kadar bekletir. Tertemiz hemen açsın işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?