Sohbet & Muhabbet Konusu

Bizde de yaz saatine uygulamasına geçilsin haberleri dönuyor bakalım
Ben istemiyorum geceyi sevdiğim için ama o saatler bu gece mi alınıyordu telaşini özledim
Siz zaten yaz saatindesiniz
kışa geçmediniz, yoksa aramız 2 değil bir saat olurdu

Reactions: Forumdash
Sen giriyormusun ki geceleri gerçekten
Yani hafta içi 11.30- 12 arası çıkış yapıyorum, sizin 1.30-2 ama o saatte pek kimse kalmıyor
@
Hafta sonunda 1e kadar durayım diyorum sizin saat ile 3 oluyor ama tenha olunca yine klâsik saatte kaçıyorum

Yani hafta içi 11.30- 12 arası çıkış yapıyorum, sizin 1.30-2 ama o saatte pek kimse kalmıyor
@
Hafta sonunda 1e kadar durayım diyorum sizin saat ile 3 oluyor ama tenha olunca yine klâsik saatte kaçıyorum
Foruma geldiğimden beridir en fazla 2ye kadar kalmişimdir. O zaman zaten senle de sohbet edebiliyodum. Eskisi kadr kimse kalmıyor kalanlar da sessizce duruyor. Konusacak konu bile olmuyor

Reactions: Dosi
Foruma geldiğimden beridir en fazla 2ye kadar kalmişimdir. O zaman zaten senle de sohbet edebiliyodum. Eskisi kadr kimse kalmıyor kalanlar da sessizce duruyor. Konusacak konu bile olmuyor
Konuşacak çok şey var ama sıra gelmiyor diyelim
en son senin aktif olduğun dönemde ev kızıydık, gecem gündüzüm karışmıştı. Çok duruyordum
şimdi şartlar değişti ama bu kez de saat farkı nedeni ile size göre pek bir değişim yok

Bİ ara o konuları gündemden çıkaralım
Forumda canlanır

Reactions: Dosi