Sohbet & Muhabbet Konusu

Ben herzaman doğrunun yanındayım

Bu arada artık adını anmayacağım, ona lakab bile takmayacağım renktaşım, senin adaşın olacak kişiyi an itibari ile kara listeme fırlattım ⚔️
Hadi bu mesajı farketsinse görelim.

Reactions: MEnes
Reactions: Dosi

Eylül ayı senin için yoğun geçecek sanırım tekrardan iş kariyer hayatına döneceksin gibi, o hevesi sezdim en azından
Hesap kitap işleri mi yoksa öğretmenlik mi onu sen de bilmiyorsundur şu an sanırım..

Şu hastalık araya girmese şuan çalışıyor olurdum
hatta bir arkadaşım farklı bir işte çalışıyor memnunda. Bana bir ara gel dedi daha hazır değilim demiştim. Orda daima iş varmış. Bakarım duruma.
Eylül ayına kadar iyi olursam evet eski bir işime dönerim belki. Haftalık hangi günler çalışacağımı belirlediğim iş. Haftalık 40 saat çalışmaya henüz hazır değilim gibi. Çalışma saatlerini kendim belirleyeceğim bir iş tercihim. Farklı çok alanda çalıştığım için başvuracağım alan çok.

Reactions: Tolstoyevski
Her halükarda bu denli aktifliğin sekteye uğrayabilir 😱 Gerçi bizim de okullar uzaktan eğitim olmazsa aynısı olacak, Pandemi nedeniyle aktifliğimiz çenemiz açıldı ama bir yere dek sonuçta

Çalışma saatlerini nasıl kendin belirleyebilirsin ki sonuçta İsveç bile olsa kapitalism is kapitalism 😱

Çalışma günlerimi demek istedim

Umarım tüm bildirimlere bakmışsındır.
@pompy bir dizi bölümü paylaştı sanki. Ona da bakayım

İlaçcağızını içtin mi peki nasıl ilk durumlar
Birazdan içeceğim. Yalnız ayakta duramıyorum
eczane fırça attı kendim almaya gittim diye (yalnız gitmedim ama) ama burda vekalet verilmediği sürece ilaç vermezler
telefon ederdin birşey olmazdı dedi, bu özel bir durum dedi. Denge problemim var şuan ayakta iken. Yarına o sıkıntıda geçer dedi. Umarım. Ağrı yok olmuş en azından

Tıp ve ilaçlar güvenmek tek çare, belki tam iyileştirmiyorlar ilaç satmaya devam etmek için ama en azından süründürmüyorlar

Denge olayı dediği gibi normal bir durum, dün malum bir takım işlemlere maruz kaldın onlardan dolayı geçici bir yan etki olayı. Bu geceki Uykun sonrası yarına hiçbir şeyciğin kalmaz