Sohbet & Muhabbet Konusu

Güllü Erhan bunların getir götürünü yapar anca sayın Gs’li dostum… @MasacRE @MEnes

@Dosi hanım yoldaşlarımızı eleştirdiğimiz mesajlarımıza adeta darbe vurmuş… @Maskeli Fedai
@MasacRE ve @MEnes 'e attığınız çirkin itiraflar karşısında kayıtsız kalamazdım
hem başlık ' Bu Konuda Kendini Eleştir ' ama içerik MEnes ve Masacre

Komple silmedik en azından. Darbe sayılmaz

Forum oyunlarında sadece katıyız

Özene bezene yaptığımız goygoylara nasıl kıyabilirdiniz Dosimosi.. @Sherlock

Reactions: Sherlock and Dosi
Bizim goygoyumuzu çekememişler anlaşılan.. Paramparçayım..
@MasacRE ve @MEnes 'e attığınız çirkin itiraflar karşısında kayıtsız kalamazdım
hem başlık ' Bu Konuda Kendini Eleştir ' ama içerik MEnes ve Masacre

Komple silmedik en azından. Darbe sayılmaz
@MasacRE ve @MEnes hainleri @Dosi hanımı da ekibe dahil etmişler… Nasıl bir şeyin içine düştük böyle sayın Gs’li dostum…

Bu düpedüz darbedir… @Maskeli Fedai

Dosi hanım elinize sağlık, iki tane iftiracı rezil adama gerekeni yapmışsınız. Kanım dondu, tüylerim ürperdi o çirkin iftiraları okurken hain kütükler... @Maskeli Fedai @Sherlock

Özene bezene yaptığımız goygoylara nasıl kıyabilirdiniz Dosimosi.. @Sherlock
Forum oyunlarında başlık ile alakasız olan her mesajı @Sherlock 'un bu eşssiz konusuna taşıyoruz
başka yerde dokunmuyorum

@MasacRE ve @MEnes hainleri @Dosi hanımı da ekibe dahil etmişler… Nasıl bir şeyin içine düştük böyle sayın Gs’li dostum…

Ben sadece doğruların yanındayım...

Helikopterimizi düşürdüler sayın Gs'li dostum..
------

Dosi hanım elinize sağlık, iki tane iftiracı rezil adama gerekeni yapmışsınız. Kanım dondu, tüylerim ürperdi o çirkin iftiraları okurken hain kütükler... @Maskeli Fedai @Sherlock
Gerçekleri çekemedin değil mi hain kütük..

Forum oyunlarında başlık ile alakasız olan her mesajı @Sherlock 'un bu eşssiz konusuna taşıyoruz
başka yerde dokunmuyorum
Hain kütüğe bak yakalanırsa ne yapacağını bile düşünmüş, mesajlarımızı başka konuya taşıtarak algı operasyonu yapıyor… @Maskeli Fedai @MEnes
Helikopterimizi düşürdüler sayın Gs'li dostum..
@MEnes ile beraber yediniz üzümleri yediniz zeytinleri.. Şimdi iftira oldu demek
@Sherlock
Sayın Gs’li dostum son anda paraşüt açarak kurtulduk, yaptıkları sapıklıkları gizlemek için yoldaşlarının canlarını hiçe saydılar resmen…

Gerçekler elbet ortaya çıkacak, hesap günü yaklaşıyor kütükler için.

İşte bu bee gerekeni tam olarak yapmışsın Zey... Seni takdir ve tebrik ediyorum...
@MEnes ile beraber yediniz üzümleri yediniz zeytinleri.. Şimdi iftira oldu demek
@Sherlock

Şu iki leş tüyler ürperten insana ise diyecek bir şey bulamıyorum... Ömrümde böylesi iftira silsilesi görmedim, duymadım, bilmiyorum... Bu bambaşka bir boş seviyesi...
@MasacRE

Şu iki leş tüyler ürperten insana ise diyecek bir şey bulamıyorum... Ömrümde böylesi iftira silsilesi görmedim, duymadım, bilmiyorum... Bu bambaşka bir boş seviyesi...
@MasacRE
Yazdıklarımızın, özellikle de zeytin ve üzümle alakalı olan kısmın son derece gerçek olması… @Maskeli Fedai @MasacRE