Mehmet ismim ya senin?
------
çok teşekkürler saolDedim ya aşırı kibarsın
Mehmet ismim ya senin?
çok teşekkürler saolDedim ya aşırı kibarsın
Ahh beni belki biliyorsundur dedim ama Erinç.Mehmet ismim ya senin?
konulara da fazla bakınamıyorum çok uğramayınca o açıdan diyalog kurmamışız nasipAhh beni belki biliyorsundur dedim ama Erinç.
Geç oldu ama memnun oldum.
Kendi yıllarıma yakın birini bulunca mutlu oldum.
Ama nostalji konularımda çok görmedim seni.Oralarda olsaydın muhakkak daha erken tanışırdık.
Canim yaaa bizi yine ne güzel lanse etmis onur duydum bak 😄
❤️Canim yaaa bizi yine ne güzel lanse etmis onur duydum bak 😄
@Dosi nin bana karşı tavrı şu olmuştur: “İfade özgürlüğün var, ama ifade ettikten sonra olacakları garanti edemem... “Sesini cikarip cikarmama konusunda emin olamayan bir köpek gibi hissediyorum, sesimi cikarsam sopa yiyecegim, cikarmasam ne olur bilinmez.
Sabrımı çok zorluyorsunuz... @Yakamoz-Asi@Dosi nin bana karşı tavrı şu olmuştur: “İfade özgürlüğün var, ama ifade ettikten sonra olacakları garanti edemem... “🤕🤐
Bu avatarla beni korkutamazsın..
Haşlayacak bizi bu sıcakta hem de :S 🥶🥵😬 @Yakamoz-AsiSabrımı çok zorluyorsunuz... @Yakamoz-Asi
@Sherlock 'a dün bir sitem ettim ve elimde bu kılıç vardı, bak anında bu sabah gelmiş forumaBu avatarla beni korkutamazsın..
Can güvenliğim yok..@Sherlock 'a dün bir sitem ettim ve elimde bu kılıç vardı, bak anında bu sabah gelmiş forumasen sıranı bekle. Hepinizi dize getireceğim
İşte böyle korkarsınCan güvenliğim yok..
😱😱😱@Dosi nin bana karşı tavrı şu olmuştur: “İfade özgürlüğün var, ama ifade ettikten sonra olacakları garanti edemem... “🤕🤐
Sabrımı çok zorluyorsunuz... @Yakamoz-Asi
Haşlayacak bizi bu sıcakta hem de :S 🥶🥵😬 @Yakamoz-Asi
Bilirim bilirim ama sevmeyenlerde uğraştığı için tedbirli olmakta fayda var😱😱😱
Insan sevdikleri ile ugrasirmis, biliyor muydun?
Yapar mi yapar. Dikkat etmekte fayda var.
Mikasa beeee... Tehlikeli bir durum...
Şuanki değil, öncekini atacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?