İlişki için sevgili olmaya da gerek yokNe ara bu kadar ilerledi senin hayal dünyan ben sana sew olk mı demedim ki![]()
İlişki için sevgili olmaya da gerek yokNe ara bu kadar ilerledi senin hayal dünyan ben sana sew olk mı demedim ki![]()
2 tarafın sevgisine gerek var amaİlişki için sevgili olmaya da gerek yok![]()
Annem 2.dozu ablam 1.dozu olacak 4 Ağustos'taBirde tek doz aşı oldu bende çifte doz aşımı oldum @Emre Ozansoy @EmreCan bende mecburen evdeyim
Yoo sevgisiz de yürür2 tarafın sevgisine gerek var ama![]()
Hangi sevgi 🤨🤨🤨🤨Yoo sevgisiz de yürür![]()
Kocamsın noktaHangi sevgi 🤨🤨🤨🤨
Nikah felan kıyılmadı ne kocasıKocamsın nokta![]()
Dini nikah kıydıkNikah felan kıyılmadı ne kocası![]()
mehir olarak ne istedinDini nikah kıydık![]()
Oldun mu sen?
Mehir olarak ben sana verdim paramehir olarak ne istedin
------
Oldun mu sen?
Erkeğin vermesi lazım değil mi :OMehir olarak ben sana verdim para![]()
Bizde böleErkeğin vermesi lazım değil mi :O
Nisirosun sallanması felaket @cookiesBizde böle![]()
Dini nikahın adını kirletme ulan çarpılıcanBizde böle![]()
Şaka bir yana para verip erkek erkeğe dini nikah kıyılabiliyor.Bazı imamlar bu işi sırf para için yaptığı içinDini nikahın adını kirletme ulan çarpılıcan![]()
Onlar imam değil onlar tam bir n@m!ss1zŞaka bir yana para verip erkek erkeğe dini nikah kıyılabiliyor.Bazı imamlar bu işi sırf para için yaptığı için
Benden önceki sevgililerinden bahset banaOnlar imam değil onlar tam bir n@m!ss1z
Tacizlerinden bıktım artık kendimi Beşiktaş Sahiline atıcamBenden önceki sevgililerinden bahset bana![]()
Starbuckstan kahve alıp otururuz sahildeTacizlerinden bıktım artık kendimi Beşiktaş Sahiline atıcam![]()
Sana güvenmiyorum starbucks ayağına başıma neler gelir bilmiyorumStarbuckstan kahve alıp otururuz sahilde![]()
Bilmem belki eklerimSana güvenmiyorum starbucks ayağına başıma neler gelir bilmiyorum
------
Kahveme birşeyler atarsın Alper korkuyorum sendne