Kimlerle serbestsinÇoookAlıştım evde rahat edemem artık
Kimlerle serbestsinÇoookAlıştım evde rahat edemem artık
Konuyu bu mevzulara getireceğini biliyordum ben tek takılmayı seviyorumKimlerle serbestsin
Yanına kaslı erkek lazımKonuyu bu mevzulara getireceğini biliyordum ben tek takılmayı seviyorum
Başı kapalı kız olurYanına kaslı erkek lazım
Başı kapalı erkek vereyimBaşı kapalı kız olurama herşey edebiyle usuluyleErkeğe gerek yok
Olmaz yhaaaBaşı kapalı erkek vereyim
Hem karnım acıktı hem de aç değilim gibi... Sıcaklar vb. derken felaket iştah düştü, günde 2 öğüne sabitlendik artık o bile zor geliyor
neyin normal seninHem karnım acıktı hem de aç değilim gibi... Sıcaklar vb. derken felaket iştah düştü, günde 2 öğüne sabitlendik artık o bile zor geliyor
Ağustos geldi ama...
Son zamanlarda çok dalıp gidiyorum, bir de bu çıktı başımaneyin normal senin
benimde uykum var gibi ama yatmak içinde çok erken. ve muazzam bir sıcak var manisada @Zeyno
çok evde kalmaktan bunlar.Son zamanlarda çok dalıp gidiyorum, bir de bu çıktı başıma
aynen şuan 32 derece Salı günü 43 derece olacakmış 🥵neyin normal senin
benimde uykum var gibi ama yatmak içinde çok erken. ve muazzam bir sıcak var manisada @Zeyno
Bugün İstiklal Caddesi'ni baştan sona yürüdük aşı olduktan sonraçok evde kalmaktan bunlar.
en son ne zaman yürüdün
şişme havuzum hazır @Tolstoyevski ; buzda stokluyorumaynen şuan 32 derece Salı günü 43 derece olacakmış 🥵
zaten güneş eve gidince yürümeye başla...uzun uzunBugün İstiklal Caddesi'ni baştan sona yürüdük aşı olduktan sonraAma evet yazın aşırı sıcaklarda terden nefret ettiğim için daha az çıkıyorum, genelde geceleri çıkıyorum ve bugün de 2-3 gibi yürüyüşe çıkacağım gece yarısı... Yarasalarla baş başa... Severim kendilerini.
Ben yüzme bilmiyorum, @Zeyno kurtarabilir mi ki beni boğulmaktan... Aramızda en iyi yüzmeyi bilen @Dosi sanırım soğuk denizlerden öğrenmiş üstelik, İskandinav'ın o buzul denizleri...şişme havuzum hazır @Tolstoyevski ; buzda stokluyorum
meyvelara ,içeceklere bak @Tolstoyevski
Aman @Dosi bizi üç kere atar iki kere tutar @Tolstoyevski boğulur gideriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?