Sohbet & Muhabbet Konusu

Algida Classic çikolatalı.
Aslında Oreo'lu olanı deneyecektim yokmuş, Nogger da olmuş 5 lira, içim el vermedi ben de mükemmelden şaşmadım
Bende, Algidacıyım ama yakınımdaki bakkal Golf sattığından nefsim körelsin diye aldım. Laf aramızda sen amma pinti çıktın.
Bugün yediğim Golf Bravo 7.5 liraydı.

Reactions: slhttnmtl
Bende, Algidacıyım ama yakınımdaki bakkal Golf sattığından nefsim körelsin diye aldım. Laf aramızda sen amma pinti çıktın.
Bugün yediğim Golf Bravo 7.5 liraydı.
Bende mecbur kalınca yiyorum ama Algida reyiz bi başka
Yok canım canım çok istese alırdım ama iyi ki o parayı verip de onu almamışım. Classic çok iyi geldi

Reactions: 12.Adam
Ben geçen tattım 10 sene sonra ama yarım yemiştim (yeğenime vardim çoğunu)
1 tane tam kalmış. Onu başka bir gün yiyeceğim.
İyi iyi bol bol getirirler bagaj sıkıntısı da olmaz şöyle en kötü 10-15 tane hatta daha da çok mümkünse, bir senelik stok edersin

Reactions: 12.Adam and Dosi
İyi iyi bol bol getirirler bagaj sıkıntısı da olmaz şöyle en kötü 10-15 tane hatta daha da çok mümkünse, bir senelik stok edersin
What, yok geçen burada almıştım. TR'den bir tane bile çikolata sipariş etmedim

Zorlu şartlarda geliyoruz. Kırılma ihtimalleri oluyor.

What, yok geçen burada almıştım. TR'den bir tane bile çikolata sipariş etmedim

Zorlu şartlarda geliyoruz. Kırılma ihtimalleri oluyor.
Bunlar kırılsa da sorun olmaz buz dolabında hallolur ama zaten orada da satılıyorsa sorun yok
Doğru ya geçen kapak fotosu reklamı almıştın sponsor misali

Bunlar kırılsa da sorun olmaz buz dolabında hallolur ama zaten orada da satılıyorsa sorun yok
Doğru ya geçen kapak fotosu reklamı almıştın sponsor misali

Aslında bugün yine oraya gidecektim ama silahlı saldırı olunmuş yakınlarında. Karışıkmış mahalle Vazgeçtim :/
Bize yakın bir yerde var ama daha pahalı

Gerçi ben çikolata değil başka şeyler alacaktım.

Şu çete savaşları bir an önce biter umarım, koskoca huzur diyarı İsveç.. Herhalde can sıkıntısından birbirlerine sataşıyorlar
Boşver öyle bir ortamda evde kalmak en iyisi. Getir gibi bir eve sipariş sistemi olsaydı oradan sipariş ver diyecektim