Sohbet & Muhabbet Konusu

Gözüküyor. Dokununca yok oluyor. olay ne?
Chrome'a yeni gelmiş özellik sanırım, herhangi bir siteden link alırken istediğin cümleyi böyle işaretleyip link yolladığında o kısım gözüküyor :A Çok da faydası dokunmaz gerçi ama tuhaf bir özellik olmuş :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Chrome'a yeni gelmiş özellik sanırım, herhangi bir siteden link alırken istediğin cümleyi böyle işaretleyip link yolladığında o kısım gözüküyor :A Çok da faydası dokunmaz gerçi ama tuhaf bir özellik olmuş :A

Kanallarımız gitti. Şahsiyet'i saatinde bakamam gibi :/

• Üzücü
Reactions: Tolstoyevski
Şu senle geçen bahsettiğimiz iptv mevzusunu bi çözebilsen aslında elin çok rahatlayacak ama az kaldı.. Kanalların hepsi mi gitti sorun nedir? :/
Yok bu kez ip değil, çanak. Balkonda biz yoken artık biri top mu değdirdi bilmiyorum. Orda bi gittimi ayarını tutturmak zor :A komple tüm Türk kanalları gitti

• Güldürdün
Yok bu kez ip değil, çanak. Balkonda biz yoken artık biri top mu değdirdi bilmiyorum. Orda bi gittimi ayarını tutturmak zor :A komple tüm Türk kanalları gitti
Çocukken biz de top oynarken birisinin çanağını emekliliğe ayırmıştık ve hiç oralı olmadan tüymüştük ortamdan, kim bilir neler demişlerdir :A

• Sinir Bozucu
  • Beğendim
  • Beğendim
@12.Adam okadar her mesajı okuyordu. Yanlış anlaması şaşırttı :A
Reaksiyonları da aynı anda atmamıştı, belli ki tek tek okudu :A

Yanlış anlamadım bilakis garantiye almak istedim.Belki x li Emre diyecekti. :F @slhttnmtl
E x'li emre o konuya mesaj bile yazmadı ki bugün :A
------

Ama o an Emre ile alıntılaşıyordu :A

Yalnız avatar sinerjisi hep ters tepmekte ama yinede almak istedim. Finalde olmak bile yetti :A @slhttnmtl
Aman boşver, göze hoş geliyor desteklediğin adayı koyunca :A Aman benim adaylarım kazanmasa da olur, yeter ki güzel yerlere gelsinler :A
------

Ama o an Emre ile alıntılaşıyordu :A

Yalnız avatar sinerjisi hep ters tepmekte ama yinede almak istedim. Finalde olmak bile yetti :A @slhttnmtl
Aman boşver, göze hoş geliyor desteklediğin adayı koyunca :A Aman benim adaylarım kazanmasa da olur, yeter ki güzel yerlere gelsinler :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Reaksiyonları da aynı anda atmamıştı, belli ki tek tek okudu :A

E x'li emre o konuya mesaj bile yazmadı ki bugün :A
------

------

Kaosu bitiren cümle bundan daha iyi olamazdı. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl