Sohbet & Muhabbet Konusu

Algida Classic çikolatalı. :A Aslında Oreo'lu olanı deneyecektim yokmuş, Nogger da olmuş 5 lira, içim el vermedi ben de mükemmelden şaşmadım :A
Bende, Algidacıyım ama yakınımdaki bakkal Golf sattığından nefsim körelsin diye aldım. Laf aramızda sen amma pinti çıktın. :A Bugün yediğim Golf Bravo 7.5 liraydı.

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Bende, Algidacıyım ama yakınımdaki bakkal Golf sattığından nefsim körelsin diye aldım. Laf aramızda sen amma pinti çıktın. :A Bugün yediğim Golf Bravo 7.5 liraydı.
Bende mecbur kalınca yiyorum ama Algida reyiz bi başka :A Yok canım canım çok istese alırdım ama iyi ki o parayı verip de onu almamışım. Classic çok iyi geldi :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
@Dosi profil fotoğrafın yüzünden canım çekti, hemen aldım şu an kahve eşliğinde götürüyorum bitter versiyonlu olanını :A

8797213556786_1549347757620.jpg

@12.Adam

@Dosi profil fotoğrafın yüzünden canım çekti, hemen aldım şu an kahve eşliğinde götürüyorum bitter versiyonlu olanını :A

8797213556786_1549347757620.jpg

@12.Adam
Ben geçen tattım 10 sene sonra ama yarım yemiştim (yeğenime vardim çoğunu) :A 1 tane tam kalmış. Onu başka bir gün yiyeceğim.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Ben geçen tattım 10 sene sonra ama yarım yemiştim (yeğenime vardim çoğunu) :A 1 tane tam kalmış. Onu başka bir gün yiyeceğim.
İyi iyi bol bol getirirler bagaj sıkıntısı da olmaz şöyle en kötü 10-15 tane hatta daha da çok mümkünse, bir senelik stok edersin :Z :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
İyi iyi bol bol getirirler bagaj sıkıntısı da olmaz şöyle en kötü 10-15 tane hatta daha da çok mümkünse, bir senelik stok edersin :Z :A
What, yok geçen burada almıştım. TR'den bir tane bile çikolata sipariş etmedim :A
Zorlu şartlarda geliyoruz. Kırılma ihtimalleri oluyor.

What, yok geçen burada almıştım. TR'den bir tane bile çikolata sipariş etmedim :A
Zorlu şartlarda geliyoruz. Kırılma ihtimalleri oluyor.
Bunlar kırılsa da sorun olmaz buz dolabında hallolur ama zaten orada da satılıyorsa sorun yok :A Doğru ya geçen kapak fotosu reklamı almıştın sponsor misali :A

• Güldürdün
Bunlar kırılsa da sorun olmaz buz dolabında hallolur ama zaten orada da satılıyorsa sorun yok :A Doğru ya geçen kapak fotosu reklamı almıştın sponsor misali :A

Aslında bugün yine oraya gidecektim ama silahlı saldırı olunmuş yakınlarında. Karışıkmış mahalle Vazgeçtim :/
Bize yakın bir yerde var ama daha pahalı :A
Gerçi ben çikolata değil başka şeyler alacaktım.

Aslında bugün yine oraya gidecektim ama silahlı saldırı olunmuş yakınlarında. Karışıkmış mahalle Vazgeçtim :/
Bize yakın bir yerde var ama daha pahalı :A
Gerçi ben çikolata değil başka şeyler alacaktım.
Şu çete savaşları bir an önce biter umarım, koskoca huzur diyarı İsveç.. Herhalde can sıkıntısından birbirlerine sataşıyorlar :A Boşver öyle bir ortamda evde kalmak en iyisi. Getir gibi bir eve sipariş sistemi olsaydı oradan sipariş ver diyecektim :A

• Güldürdün