Kundak mı 😀😁😂 onu da öyle idare edecez o zamanKendisi baby face olur biz nam-ı diğer fosil arkadaş kendini hala kundakta sanıyorda @AteşBöceği 😄
Kundak mı 😀😁😂 onu da öyle idare edecez o zamanKendisi baby face olur biz nam-ı diğer fosil arkadaş kendini hala kundakta sanıyorda @AteşBöceği 😄
Aynen biz alıştık sende alışırsın şekercim 😄 ismin neydi acaba ?Kundak mı 😀😁😂 onu da öyle idare edecez o zaman
İsmim Ayşen ama siz bana Ateşböceği deyin ismimle seslenilmesi hoşuma gitmiyor nedense 😉yabancı birine seslenilmiş gibi geliyor😀😁😂Aynen biz alıştık sende alışırsın şekercim 😄 ismin neydi acaba ?
Tamamdır Ateş böceğim 😉İsmim Ayşen ama siz bana Ateşböceği deyin ismimle seslenilmesi hoşuma gitmiyor nedense 😉yabancı birine seslenilmiş gibi geliyor😀😁😂
Eskilerden konuşmak dahi insana iyi geliyor yaTamamdır Ateş böceğim 😉
İsmim Ayşen ama siz bana Ateşböceği deyin ismimle seslenilmesi hoşuma gitmiyor nedense 😉yabancı birine seslenilmiş gibi geliyor😀😁😂
Benim hiç huyum değil sormam kimseye merakım yoktur yalnız ilk üye olduğumda sormuşlar söylemiştim ben geldim konusunda😉Çok az muhabbetimiz oldu ama ben sana hiç ismini sormamışım ya
Eskidende aktifti ama sürekli ara veriyor@AteşBöceği Ayşen biraz tanışma sayfasına döndü ama; memnun oldum kendi adıma.
Yakın çağlarda olmamız keyifli oldu; zamanında bu tarz çok konularım oldu.
Hortlatabilirsin.
Ve bir bayan üyenin daha aktif olması keyifli. Azınlıkta kalmanıza üzülüyorum ama kuvvetli bir @Dosi @Angelica ve @Zeyno45 ile sağlam temel taşları oluşuyor.
@AteşBöceği Ayşen biraz tanışma sayfasına döndü ama; memnun oldum kendi adıma.
Hortlatabilirsin.
Ve bir bayan üyenin daha aktif olması keyifli. Azınlıkta kalmanıza üzülüyorum ama kuvvetli bir @Dosi @Angelica ve @Zeyno45 ile sağlam temel taşları oluşuyor.
Benim hiç huyum değil sormam kimseye merakım yoktur yalnız ilk üye olduğumda sormuşlar söylemiştim ben geldim konusunda😉
Ya ben de dalamıyorum ki aranıza pasif kalıyorum o yüzden maalesef sizler bir dostluk oluşturmuşsunuz zaten yıllarınız var eskiden daha çok dizi izlerdim konuşulacak şeyler buluyordum şu an takip etmediğinden dizileri konu da bulamıyorum açıkçası@AteşBöceği Ayşen biraz tanışma sayfasına döndü ama; memnun oldum kendi adıma.
Hortlatabilirsin.
biz birimizin arasına dalarak kaynaştıkYa ben de dalamıyorum ki aranıza pasif kalıyorum o yüzden maalesef sizler bir dostluk oluşturmuşsunuz zaten yıllarınız var eskiden daha çok dizi izlerdim konuşulacak şeyler buluyordum şu an takip etmediğinden dizileri konu da bulamıyorum açıkçası
Zamanla bende kaynaşırım gelip gittikçe yeni arkadaşlıklar kuruyorum iştebiz birimizin arasına dalarak kaynaştık
Bodoslama atla işte canım ya 😉Ya ben de dalamıyorum ki aranıza pasif kalıyorum o yüzden maalesef sizler bir dostluk oluşturmuşsunuz zaten yıllarınız var eskiden daha çok dizi izlerdim konuşulacak şeyler buluyordum şu an takip etmediğinden dizileri konu da bulamıyorum açıkçası
Spontane hayat iyidir. Kurgu her zaman iş görmeyebilir 😉Zamanla bende kaynaşırım gelip gittikçe yeni arkadaşlıklar kuruyorum iştebir de giriş yapamamdan dolayı araya soğukluk girdi şifreyle ilgili sıkıntı yaşamıştım ondan önce daha iyiydim mesela dalıyordum direk😉
Ben geldiğimde hiç tanımadığım insanlarla Türkçe konuşmamıştım ve başta baya bi çeklmserdim artı Türkçem iyi değildi. Yapılan şakaları anlamıyordum ama şimdi bak çenesi düşük herkes ile sohbet eden biri oldumYa ben de dalamıyorum ki aranıza pasif kalıyorum o yüzden maalesef sizler bir dostluk oluşturmuşsunuz zaten yıllarınız var eskiden daha çok dizi izlerdim konuşulacak şeyler buluyordum şu an takip etmediğinden dizileri konu da bulamıyorum açıkçası
Ya ben atlıyorum bazen ama kimse görmüyor ki dış kapının mandalı gibi hissediyorum o zamanBodoslama atla işte canım ya 😉
Uğrarım fırsat buldukçabiz birimizin arasına dalarak kaynaştık
------
Şimdi yemek zamanı sonrada Survivor;
Memnun oldum Ayşen. @AteşBöceği
Görüşürüz buaralarda kalmaya devam edersen 😉
Sanırım eski konu olduğu için üste çıkması pek doğru değil.Ya ben atlıyorum bazen ama kimse görmüyor ki dış kapının mandalı gibi hissediyorum o zaman
😀😁😂
Uğrarım fırsat buldukça
------
Mesajlar taşınmış hiç farkında değilim 90'larda çocuk olmak konusuna ne oldu peki😉 konuyu sohbete döndürdük diye iptal mi?
Burada böyle bir sıkıntı var daha önce bende uyarıldım yönetim işlerine karışamam ama o konu sayesinde epey bir muhabbet ettikSanırım eski konu olduğu için üste çıkması pek doğru değil.
EE memleket nere ateş böcüğü madem sohbet te muhabbette taşındık hakkını verelim demi @Dosi ciğimBurada böyle bir sıkıntı var daha önce bende uyarıldım yönetim işlerine karışamam ama o konu sayesinde epey bir muhabbet ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?