Sohbet & Muhabbet Konusu

Tamamdır Ateş böceğim 😉
Eskilerden konuşmak dahi insana iyi geliyor ya :) Sizler Emre bey gibi eski dizi veya filmleri izliyor musunuz şarkıları dinliyor musunuz peki?
------

Zamanında kitap defter kaplayacaz diye göbeğimiz çatlardı şimdi kitap defter kaplamak çok kolay ama yine de hiç bir şeyi o yıllara değişmem

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Zeyno and Angelica
@AteşBöceği Ayşen biraz tanışma sayfasına döndü ama; memnun oldum kendi adıma.
Yakın çağlarda olmamız keyifli oldu; zamanında bu tarz çok konularım oldu.

Hortlatabilirsin.

Ve bir bayan üyenin daha aktif olması keyifli. Azınlıkta kalmanıza üzülüyorum ama kuvvetli bir @Dosi @Angelica ve @Zeyno45 ile sağlam temel taşları oluşuyor.

Hortlatabilirsin.

Ve bir bayan üyenin daha aktif olması keyifli. Azınlıkta kalmanıza üzülüyorum ama kuvvetli bir @Dosi @Angelica ve @Zeyno45 ile sağlam temel taşları oluşuyor.

Eee 9 yıllık üyeyim sonuçta :D
------

Benim hiç huyum değil sormam kimseye merakım yoktur yalnız ilk üye olduğumda sormuşlar söylemiştim ben geldim konusunda😉

He tmm o zaman bir balık hafızalı olarak ben unutmuşum cnm :A

Hortlatabilirsin.

Ya ben de dalamıyorum ki aranıza pasif kalıyorum o yüzden maalesef sizler bir dostluk oluşturmuşsunuz zaten yıllarınız var eskiden daha çok dizi izlerdim konuşulacak şeyler buluyordum şu an takip etmediğinden dizileri konu da bulamıyorum açıkçası

Ya ben de dalamıyorum ki aranıza pasif kalıyorum o yüzden maalesef sizler bir dostluk oluşturmuşsunuz zaten yıllarınız var eskiden daha çok dizi izlerdim konuşulacak şeyler buluyordum şu an takip etmediğinden dizileri konu da bulamıyorum açıkçası
biz birimizin arasına dalarak kaynaştık :F :F :F
------

Şimdi yemek zamanı sonrada Survivor;

Memnun oldum Ayşen. @AteşBöceği

Görüşürüz buaralarda kalmaya devam edersen 😉

Bodoslama atla işte canım ya 😉

Zamanla bende kaynaşırım gelip gittikçe yeni arkadaşlıklar kuruyorum işte :) bir de giriş yapamamdan dolayı araya soğukluk girdi şifreyle ilgili sıkıntı yaşamıştım ondan önce daha iyiydim mesela dalıyordum direk😉
Spontane hayat iyidir. Kurgu her zaman iş görmeyebilir 😉
Anın keyfini çıkar.

Ben geldiğimde hiç tanımadığım insanlarla Türkçe konuşmamıştım ve başta baya bi çeklmserdim artı Türkçem iyi değildi. Yapılan şakaları anlamıyordum ama şimdi bak çenesi düşük herkes ile sohbet eden biri oldum :A @The_Erinch @Zeyno45 @Emre Ozansoy @Angelica

Bodoslama atla işte canım ya 😉
Ya ben atlıyorum bazen ama kimse görmüyor ki dış kapının mandalı gibi hissediyorum o zaman
😀😁😂
biz birimizin arasına dalarak kaynaştık :F :F :F
------

Şimdi yemek zamanı sonrada Survivor;

Memnun oldum Ayşen. @AteşBöceği

Görüşürüz buaralarda kalmaya devam edersen 😉
Uğrarım fırsat buldukça
------

Mesajlar taşınmış hiç farkında değilim 90'larda çocuk olmak konusuna ne oldu peki😉 konuyu sohbete döndürdük diye iptal mi?

Ya ben atlıyorum bazen ama kimse görmüyor ki dış kapının mandalı gibi hissediyorum o zaman
😀😁😂

Uğrarım fırsat buldukça
------

Mesajlar taşınmış hiç farkında değilim 90'larda çocuk olmak konusuna ne oldu peki😉 konuyu sohbete döndürdük diye iptal mi?
Sanırım eski konu olduğu için üste çıkması pek doğru değil.