- Reaksiyon puanı
- 114,205
- Puanı
- 1,060
Gibi si biraz azÖyle oldu gibi biraz.
Gibi si biraz azÖyle oldu gibi biraz.
Bugün şuana kadar sadece 16 konu açılmış. 😱 Bence de gibisi az olmuş.Gibi si biraz azbaşım döndü, daha hepsine tam bakamadımO bölümde ben tek tük konu açan biriyim. Hiç bakmadım Twitter'a bugünmüzik olarak az da olsa es geçirmedim bende günümü
Bir haftalık haberi bir günde patlatan Birsen A. sağolsun.Bugün resmen foruma konu yağmuru yağmış
Bereketli gün
Ekli dosyayı görüntüle 100747
@Emre Ozansoy @Aserat @Özgür @mesmeso61
Gece 12den sonrasını ve başka bölümleri sayarsak benden de 5-6 tane gelmiş toplamdaBugün şuana kadar sadece 16 konu açılmış. 😱 Bence de gibisi az olmuş.
EvetFacebook'ta mı?
Ahahahaha şey değil mi bu, taze maç kazanmış Abdullah Avcı...Ekli dosyayı görüntüle 100529
@Sherlock yoldaşımın 2021-2022 Sezonu Moda Kreasyonu
@bazinga @xdragxx @MEnes @Tolstoyevski @Dosi @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @emreemreu @ömer karataş @Polat Şaşmaz @Aserat @Özgür @offensive @mesmeso61 @Yiğitt @yigit_00 @dreamy @The_Erinch @DarkLegenD @MasacRE @HeisenBerg @kerem @ömer karataş @Hazem @Afet Güçverir @xBUGRAx
Hocamı durduramıyoruz, sürekli kazanıyor. İyice alışkanlık yaptı, artık 2'den fazla atarak kazanıyor. 🥰Ahahahaha şey değil mi bu, taze maç kazanmış Abdullah Avcı...@DarkLegenD
Senin için kızımı -kedimi- bu şekilde giydirip fotoğrafını çekeceğim, tabii izin verirse.
Boşuna büyük hoca demiyoruz bu adama, herkes anlayacak kıymetini...Hocamı durduramıyoruz, sürekli kazanıyor. İyice alışkanlık yaptı, artık 2'den fazla atarak kazanıyor. 🥰
Ahahahaha şey değil mi bu, taze maç kazanmış Abdullah Avcı...@DarkLegenD
Senin için kızımı -kedimi- bu şekilde giydirip fotoğrafını çekeceğim, tabii izin verirse.
Hocamı durduramıyoruz, sürekli kazanıyor. İyice alışkanlık yaptı, artık 2'den fazla atarak kazanıyor. 🥰
Kim izin verirse? Şimdi sen izin mi alacaksın?Boşuna büyük hoca demiyoruz bu adama, herkes anlayacak kıymetini...
Dijitalde yayinlanan projelerde sadece dizilerin yorum konusu aciliyor.@Dosi , exxen etiketiyle tolgshow konusu niçin yok?Forumda pek izlenmediğinden mi?
Hoş bulduuuk neneeem
Oyun oynadım, ders çalıştım, dizi izledim uyku düzenimi biraz olsun düzelttimanlat bakım forumsuz ne yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?