Bu etiket listesini 100 kere de atsan bana yinede bildirim gelmez 👎 Konuda yer almama rağmen etiket listesinde olmamam büyuk skandal 😱Bildirim geldi mi?
Bu etiket listesini 100 kere de atsan bana yinede bildirim gelmez 👎 Konuda yer almama rağmen etiket listesinde olmamam büyuk skandal 😱Bildirim geldi mi?
Teşekkürler.Eline sağlık.@Ahmed Cevapların güzel olmuş, senin de eline sağlık@The_Erinch
Haftaya @denizz19 u alalım.(sanki hiç görmedik)
Benim etiketlerim yeterBu etiket listesini 100 kere de atsan bana yinede bildirim gelmez 👎 Konuda yer almama rağmen etiket listesinde olmamam büyuk skandal 😱
Teşekkürler
Normalde konuya diss atardım tepki için ama konuk sen olunca kıyamadım, attım harikamıBenim etiketlerim yeter
Ben listeyi Bu Şarkı Benimden aldım. Bakmadım içeeiğine herkes var sandım. 😱Bu etiket listesini 100 kere de atsan bana yinede bildirim gelmez 👎 Konuda yer almama rağmen etiket listesinde olmamam büyuk skandal 😱
Erinç: Huzur demek. Annem çok aramış ismimi 😉 2. adımda rahmetli Albay dedemin adı(Nur içinde yatsın)Güzel program olmuş. Emeğine sağlık @Ahmed@The_Erinch 'i tanımak güzeldi. Adının Erinç olması dikkatimi çekti. Ben nick falan sanıyordum. Erdinç duydum ama Erinç adını ilk kez duydum sayende.
Güzel hoş sohbet olmuş. Ne kadar beyefendi biri olduğunu program bize anlatmış. Elinize sağlık.
TeşekkürlerrrrÇok güzel ve keyifli bir sohbet olmuş.@The_Erinch senin cevaplarına, @Ahmed senin de emeğine sağlık.
Erinç: Huzur demek. Annem çok aramış ismimi 😉 2. adımda rahmetli Albay dedemin adı(Nur içinde yatsın)
Yorumun için gerçekten çok teşekkür ederim. Kabara kabara göğe ereceğim az kaldı
Erinç: Huzur demek. Annem çok aramış ismimi 😉 2. adımda rahmetli Albay dedemin adı(Nur içinde yatsın)
Yorumun için gerçekten çok teşekkür ederim. Kabara kabara göğe ereceğim az kaldı
Lisede 1 tane daha vardı.Cidden denk geldi mi peki bu isimde başka biri karşına. Var mı yani adaşın
9 yıldır bankacıyım. Binlerce insan profili görüyoruz. 37 yıl azıcık analiz gücümüz olsun değil mi kardeşim@The_Erinch gerçekten çok hoş bir sohbet olmuş, bu programa katılman iyi oldu herkes daha bir tanıdı seni.
Adının anlamını beğendim bence ismin çok cool.
Beni iyi tarif etmişsin, şaşırdım.
TeşekkürlerrrAkıcı, hiç sıkmayan bir sohbet olmuş. Bir çırpıda okudum. İkinizin de emeklerine sağlık@Ahmed @The_Erinch
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?