TVen Sohbet Ediyoruz - The_Erinch (87.Bölüm)

Güzel program olmuş. Emeğine sağlık @Ahmed
@The_Erinch 'i tanımak güzeldi. Adının Erinç olması dikkatimi çekti. Ben nick falan sanıyordum. Erdinç duydum ama Erinç adını ilk kez duydum sayende.

Güzel hoş sohbet olmuş. Ne kadar beyefendi biri olduğunu program bize anlatmış. Elinize sağlık.

Reactions: Ahmed
Bu etiket listesini 100 kere de atsan bana yinede bildirim gelmez 👎 Konuda yer almama rağmen etiket listesinde olmamam büyuk skandal 😱
Ben listeyi Bu Şarkı Benimden aldım. Bakmadım içeeiğine herkes var sandım. 😱
Demek ordaki etiketde yoktun. Sorry.

Erinç: Huzur demek. Annem çok aramış ismimi 😉 2. adımda rahmetli Albay dedemin adı(Nur içinde yatsın)

Yorumun için gerçekten çok teşekkür ederim. Kabara kabara göğe ereceğim az kaldı

Erinç: Huzur demek. Annem çok aramış ismimi 😉 2. adımda rahmetli Albay dedemin adı(Nur içinde yatsın)

Yorumun için gerçekten çok teşekkür ederim. Kabara kabara göğe ereceğim az kaldı

Cidden denk geldi mi peki bu isimde başka biri karşına. Var mı yani adaşın

@The_Erinch gerçekten çok hoş bir sohbet olmuş, bu programa katılman iyi oldu herkes daha bir tanıdı seni.

Adının anlamını beğendim bence ismin çok cool.

Beni iyi tarif etmişsin, şaşırdım.

Reactions: The_Erinch
@The_Erinch gerçekten çok hoş bir sohbet olmuş, bu programa katılman iyi oldu herkes daha bir tanıdı seni.

Adının anlamını beğendim bence ismin çok cool.

Beni iyi tarif etmişsin, şaşırdım.
9 yıldır bankacıyım. Binlerce insan profili görüyoruz. 37 yıl azıcık analiz gücümüz olsun değil mi kardeşim

Aynen burun deliklerime kadar..o resimler ne öyle 3 boyutlu gözlük yollayacağım millete şimdi