TVen Sohbet Ediyoruz - The_Erinch (87.Bölüm)

9 yıldır bankacıyım. Binlerce insan profili görüyoruz. 37 yıl azıcık analiz gücümüz olsun değil mi kardeşim :bhr::bhr::bhr:

Aynen burun deliklerime kadar..o resimler ne öyle 3 boyutlu gözlük yollayacağım millete şimdi :F:A
biraz benim yazdığım diziden kaynaklı oldu başlangıçta sihirli annemi yazdım forumda 20 bölüm @Bully bilir @Harunnn60 ta bilir

Sohbet güzel olmuş. Gayet açıklayıcı ve tanımamı sağladı. Forumun yaş olarak yükseklerinden olması da güzel. Farklı yaş gruplarını severim. Emeğinize sağlık. :)
Eline sağlık. :Z @Ahmed Cevapların güzel olmuş, senin de eline sağlık :D @The_Erinch

Haftaya @denizz19 u alalım. :A (sanki hiç görmedik :F)
:A Yenilere bir kendimizi tanıtmakta yarar var :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
@Ahmed eline sağlık, güzel sorular ve harika bir içerik olmuş. Galiba ilkkez böyle bir yorum yaziyor olabilirim senin konuna :A
Şuana kadar @mrt-06 'li bölümden sonra en beğendiğim bir diğer sohbet programı olmuş oldu. @The_Erinch kaliteli bulduğum bir üye. Belki de ikiside hakkımda güzel sözler söylemişti diye fazla beğendim :F

@Ahmed eline sağlık, güzel sorular ve harika bir içerik olmuş. Galiba ilkkez böyle bir yorum yaziyor olabilirim senin konuna :A
Şuana kadar @mrt-06 'li bölümden sonra en beğendiğim bir diğer sohbet programı olmuş oldu. @The_Erinch kaliteli bulduğum bir üye. Belki de ikiside hakkımda güzel sözler söylemişti diye fazla beğendim :F
Kaliteye kaliteyle karşılık vermek lazım :love1:

• Harika
Reactions: Dosi
@The_Erinch öncelikle hakkımdaki güzel sözlerin için teşekkürler :bhr:

Konu harika olmuş. Kendini çok iyi ifade etmişsin ve özellikle şu sözleri sanki benim adımla yazmışsın çünkü bunu bende senelerdir dillendirmekteyim: "İnsan ayırman. Etnik köken, görünüş, dini, teni, cinsel tercihi osu busu.. kalbi olsun aklıyla hareket etsin."

Fotoğraflardan 3 tanesinde yüzünde ya maske ya da atkı var :A neyseki ilk fotoda tam görebiliyoruz. Kendini tanıtmıştın, nasıl göründüğünü anlatmıştın ve tam tahmin ettiğim gibiymişsin😊

Çok samimi ve içten olmuş sohbetin.
Etiketleme işi içinde cevap vereyim çünkü bunu bende çok yapmaktayım :A genelde forum dışında olunan sohbetlerimizde veya başka bir konuda olan sohbetleri animsatan mevzular olununca o olayla alakalı arkadaşlarimi etiketleme durumum var :A

• Harika
Reactions: The_Erinch
Çok güzel bir röportaj olmuş @Ahmed tebrikler, işte böyle programlarla gel. :A

@The_Erinch son dönemde foruma kalite katan kişilerden biri oldu, aramızda böyle değerli insanları görmek çok güzel. Bu başlık vesilesiyle de daha yakından tanımış olduk. :)

Birkaç üye birden konu içerisinde @sürgünüm'den bahsetmiş. Buraları okuyorsa kendisine selam gönderelim, keşke o da aramıza katılsa yeniden. :)

@The_Erinch öncelikle hakkımdaki güzel sözlerin için teşekkürler :bhr:

Konu harika olmuş. Kendini çok iyi ifade etmişsin ve özellikle şu sözleri sanki benim adımla yazmışsın çünkü bunu bende senelerdir dillendirmekteyim: "İnsan ayırman. Etnik köken, görünüş, dini, teni, cinsel tercihi osu busu.. kalbi olsun aklıyla hareket etsin."

Fotoğraflardan 3 tanesinde yüzünde ya maske ya da atkı var :A neyseki ilk fotoda tam görebiliyoruz. Kendini tanıtmıştın, nasıl göründüğünü anlatmıştın ve tam tahmin ettiğim gibiymişsin😊

Çok samimi ve içten olmuş sohbetin.
Etiketkeme işi içinde cevap vereyim çünkü bunu bende çok yapmaktayım :A genelde forum dışında olunan sohbetlerimizde veya başka bir konuda olan sohbetleri animsatan mevzular olununca o olayla alakalı arkadaşlarimi etiketleme durumum var :A
Hayatımdaki en önemli gayelerimden biri İnsan biriktimektir; arkaya dönüp baktığımda birilerini görebilmek için bu çok önemli. Bunu yaparkende insanları ayırmakdan ziyade herkesi olduğu gibi kabul etmek en önemlisi.

Vallahi ilk resim okadar büyük ki her açıp baktığımda geri kaçıyorum :X :X :X :X

Yazdıkların ve hakkımda düşüncelerin için kalpten teşekkür ediyorum sana.
İyi ki tanışım seni.:bhr::bhr:

• Harika
Reactions: Dosi
Çok güzel bir röportaj olmuş @Ahmed tebrikler, işte böyle programlarla gel. :A

@The_Erinch son dönemde foruma kalite katan kişilerden biri oldu, aramızda böyle değerli insanları görmek çok güzel. Bu başlık vesilesiyle de daha yakından tanımış olduk. :)

Birkaç üye birden konu içerisinde @sürgünüm'den bahsetmiş. Buraları okuyorsa kendisine selam gönderelim, keşke o da aramıza katılsa yeniden. :)
I am Shy Boss :bhr:

İki kaliteli patrdondan güzel sözler 😎

Harika bir foruma sahipsiniz :ok: @Bully
Not: Minik eleştirimide gözardı etmeyin 😉

• Harika
Reactions: Bully and bazinga
@Ahmed Sanada bir teşekkür etmek istiyorum;
Yeni konseptiyle olan ilk programında beni konuk ettiğin ve kendimi daha fazla ifade edebilmeme olanak sağladığın için teşekkür ediyorum.
Daha nice programların olsun başarılı.
Emeğine ve yüreğine sağlık. :love1:

• Harika
Reactions: Ahmed
@Ahmed Sanada bir teşekkür etmek istiyorum;
Yeni konseptiyle olan ilk programında beni konuk ettiğin ve kendimi daha fazla ifade edebilmeme olanak sağladığın için teşekkür ediyorum.
Daha nice programların olsun başarılı.
Emeğine ve yüreğine sağlık. :love1:
Asıl ben çok teşekkür ederim. Çok güzel program yaptık. :Z

• Harika
Reactions: The_Erinch
@Ahmed emegine saglik. Böyle ropörtajalrin devamini diliyoruz. :A

@The_Erinch ben senin yasinin farkinda degildim. Aramizdaki en olgun kisisin sanirim. Ben foruma ara verdigimde gelmissin ama Bu Sarki Benim'e olan oylarinla foruma renk katmaya devam ediyorsun. Agzina saglik. :D