TVen Sohbet Ediyoruz - The_Erinch (87.Bölüm)

Güzel program olmuş. Emeğine sağlık @Ahmed :D @The_Erinch 'i tanımak güzeldi. Adının Erinç olması dikkatimi çekti. Ben nick falan sanıyordum. Erdinç duydum ama Erinç adını ilk kez duydum sayende.:D
Güzel hoş sohbet olmuş. Ne kadar beyefendi biri olduğunu program bize anlatmış. Elinize sağlık.:X

• Harika
Reactions: Ahmed
Bu etiket listesini 100 kere de atsan bana yinede bildirim gelmez 👎 Konuda yer almama rağmen etiket listesinde olmamam büyuk skandal 😱
Ben listeyi Bu Şarkı Benimden aldım. Bakmadım içeeiğine herkes var sandım. 😱
Demek ordaki etiketde yoktun. Sorry. :D

Güzel program olmuş. Emeğine sağlık @Ahmed :D @The_Erinch 'i tanımak güzeldi. Adının Erinç olması dikkatimi çekti. Ben nick falan sanıyordum. Erdinç duydum ama Erinç adını ilk kez duydum sayende.:D
Güzel hoş sohbet olmuş. Ne kadar beyefendi biri olduğunu program bize anlatmış. Elinize sağlık.:X
Erinç: Huzur demek. Annem çok aramış ismimi 😉 2. adımda rahmetli Albay dedemin adı(Nur içinde yatsın)

Yorumun için gerçekten çok teşekkür ederim. Kabara kabara göğe ereceğim az kaldı :X :X

Erinç: Huzur demek. Annem çok aramış ismimi 😉 2. adımda rahmetli Albay dedemin adı(Nur içinde yatsın)

Yorumun için gerçekten çok teşekkür ederim. Kabara kabara göğe ereceğim az kaldı :X :X

Cidden denk geldi mi peki bu isimde başka biri karşına. Var mı yani adaşın:A

@The_Erinch gerçekten çok hoş bir sohbet olmuş, bu programa katılman iyi oldu herkes daha bir tanıdı seni. :D

Adının anlamını beğendim bence ismin çok cool. :D

Beni iyi tarif etmişsin, şaşırdım. :A

• Harika
Reactions: The_Erinch
@The_Erinch gerçekten çok hoş bir sohbet olmuş, bu programa katılman iyi oldu herkes daha bir tanıdı seni. :D

Adının anlamını beğendim bence ismin çok cool. :D

Beni iyi tarif etmişsin, şaşırdım. :A
9 yıldır bankacıyım. Binlerce insan profili görüyoruz. 37 yıl azıcık analiz gücümüz olsun değil mi kardeşim :bhr::bhr::bhr:

Aynen burun deliklerime kadar..o resimler ne öyle 3 boyutlu gözlük yollayacağım millete şimdi :F:A