New York tahminin başarılı.Varşova'ya gitmedim.
Konu Dışı bölümüne yazabilirsin gezi yazılarını memnun oluruz.
ben kendi kaleme atmayı sevmem cumartesi olursa olur @sokak sanati@pompy sohbet programına katılmak istiyordun. Buraya katılmalısın bence
Görür bence.Destek görürse, forumdan tabi ki olur.
ben kendi kaleme atmayı sevmem cumartesi olursa olur @sokak sanati
Güzel sohbet olmuşOzan cidden değişti baya Emre'nin dediği gibi biz az yalvarmazdık zamanında foto diye
@bazinga biliyordur belki darksaalın adını @emreemreu
Biliyordum da net hatırlamıyorum emin değilim hatırladığım ismin doğru olup olmadığından. Kendisi paylaşmamışken paylaşmam doğru olmaz zaten.Güzel sohbet olmuşOzan cidden değişti baya Emre'nin dediği gibi biz az yalvarmazdık zamanında foto diye
@bazinga biliyorduk belki darksaalın adını @emreemreu
Biliyordur diyecektim ya ben bilmiyordum ama Ozan biliyormuşZannetmiyorum bildiğinizi. Bilseniz benim de haberim olurdu.
Görür bence.
Sırbistan, İtalya ve Almanya'ya gittim. Mart'ta İspanya'ya gidecektim gideceğim hafta İspanya'ya uçuşlar yasaklandı.ABD dışında gittiğinbaşka bir ülke var mı?
Sırbistan, İtalya ve Almanya'ya gittim. Mart'ta İspanya'ya gidecektim gideceğim hafta İspanya'ya uçuşlar yasaklandı.
Central Park denen yer mi orası?Dünyanın en büyük şehir parklarından biri. 1850'lerde başlamışlar daha pek özentilik bir durum göremedim.
Burası dışında da bir sürü çok güzel küçük parkları var.
İtalya, Almanya, Amerika güzel de niye Sırbistan?Sırbistan, İtalya ve Almanya'ya gittim. Mart'ta İspanya'ya gidecektim gideceğim hafta İspanya'ya uçuşlar yasaklandı.
Evet, dizilerde ve filmlerde bolca geçiyor. Cinayetler için falan ideal yer.Central Park denen yer mi orası?Spider Man’de baya iş düşüyordu oraya oradan çıkardım
Orası öyle tabii yasaklanmasa da kendim vazgeçmiştim zaten korona başlayınca. Ben vazgeçme kararı aldığımda daha 100 vaka falan vardı galiba orada şimdi ne hale geldi.Üzücü olmuş ama sağlıktan önemli değil benim de ailemin başına geldi aynı durum. Almanya'da nereye gittin?
Obra reyisin memleketini görmek lazımdı.İtalya, Almanya, Amerika güzel de niye Sırbistan?
Gerçi evet ya Belgrad da güzeldir şimdiObra reyisin memleketini görmek lazımdı.
Vizesiz gidilebilen makul yerlerden olduğu için.Tavsiye ederim 1-2 günlük minik, düşük maliyetli bir gezi için çok güzel bir şehir Belgrad.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?