Onu tek @Çiğdem -den istemiştim hala hatırlıyorum.Gızz birde sesli bir şey isteseydin Ozan'dan.
Onu tek @Çiğdem -den istemiştim hala hatırlıyorum.Gızz birde sesli bir şey isteseydin Ozan'dan.
Gossip Girl de New york'ta geçiyor, sık sık Central Park manzaraları oluyor dizide hayranlıkla izliyorum. Gerek içi gerek uzaktan görünümü muazzam bir park ve bence dünyada eşi benzeri yok. Binaların arasında bir cennet gibi hatta bildiğim kadarıyla da dünyadaki en büyük park.
Ekli dosyayı görüntüle 81029
Haftaya da @Forumdash'ı bekliyoruz.Onu tek @Çiğdem -den istemiştim hala hatırlıyorum.
Simcity'de yaptığım benim şehrime benzemiyor muYalnız resimde her yer ağaçlık. Kuleler var ama ileride yine parklar var. İdeal şehir resmen
Simcity'de yaptığım benim şehrime benzemiyor mu
Yani evet yıllardır burada olunca söyleyecek çok yeni şey kalmıyor.Keyifli olmuş, benim açımdan şaşırdığım bir yazı değil ama bildiğim şeyleri konuşmuş Ozan. Kısa cevaplarda NewYork beni de heyecanlandırıyor, gidip gezmeyi çok istiyorum.
"Friends'te gülebilmek, Forrest Gump'ta duygulanabilmek, Bohemian Rhapsody'de coşabilmek." Şu kısım da harika.
Bazı noktalarda da kendimi buldum diyebilirim sanırım doğru yoldayım. Teşekkürler bu arada, elimizden geleni yaptık @Bully kardeşim ve diğer arkadaşlarımızla. Emeklerinize sağlık.. @Ahmed @bazinga
İnsanlar 22 yaşında hayata atılıyormuş, yorum yapmayacağım.. @xBUGRAx
Ben de o taraflara gitmedim.Ben California taraflarına gitmiştim. Özellikle Las Vegas, Paradise ve Henderson şehirlerinde neredeyse hiç yeşillik yoktu. Los Angeles bu şehirlere göre daha iyiydi tabii ama kapitalizimin doruk noktada olduğu ABD'nin doğa düşmanı olduğunu varsayarsak şaşırdım açıkçası.
Ayasofya vardı 3 tane cami olarak kabul etmiyor musunCami yoktu ikisinde de olabilir
İnşallah, bu sene gitmeyi planlamıştım ama 2022'ye falan kaldı artık corona'dan dolayı. 😡Yani evet yıllardır burada olunca söyleyecek çok yeni şey kalmıyor.
İnşallah bir gün gidersin sen de.
Ayasofya vardı 3 tane cami olarak kabul etmiyor musun
Gossip Girl başlatacaksın bana. New York'a gittiğimden beri New York'ta geçen dizileri ayrı bir tatla izliyorum.Gossip Girl de New york'ta geçiyor, sık sık Central Park manzaraları oluyor dizide hayranlıkla izliyorum. Gerek içi gerek uzaktan görünümü muazzam bir park ve bence dünyada eşi benzeri yok. Binaların arasında bir cennet gibi hatta bildiğim kadarıyla da dünyadaki en büyük park.
Ekli dosyayı görüntüle 81029
Sesimi ne yapacaksınız ya? Daha önce duyurdum zaten yeterince.Gızz birde sesli bir şey isteseydin Ozan'dan.
bu sohbet programı etkilemez @sokak sanati
Bana yarışmada iyi puanlar veriyor, sus aramızı bozma.
New York tahminin başarılı. Varşova'ya gitmedim.@bazinga sohbeti tam okuyamadım fakat fotoğrafa baktığım anda Varşova diye düşündüm ama sonra New York'a falan gittiğini yazmışsın. New York'ta olabilir orası, sanırım biraz gezen birisisin, forumda seyahat köşesi var mı bilmiyorum ama gezdiğim yerler hakkında paylaşım yapmak isterim ben de.
Emeğinize sağlık. @Ahmed @bazinga