TVen Sohbet Ediyoruz - bazinga (88.Bölüm)

Vay @bazinga foto da paylaşırmış. Zamanında o kadar paylaşmanı istemiştik, yok demiştin. :D

Keyifli bir sohbet olmuş. :) @Ahmed

Ama forum tarihinde en merak ettiğim @darksaal'ın ismi olmuştur. Adam ismini bile dememişti bize. :D

• Güldürdün
Reactions: bazinga and xdragxx
Güzel sohbet olmuş :D Ozan cidden değişti baya Emre'nin dediği gibi biz az yalvarmazdık zamanında foto diye :A
@bazinga biliyorduk belki darksaalın adını @emreemreu :A
Biliyordum da net hatırlamıyorum emin değilim hatırladığım ismin doğru olup olmadığından. Kendisi paylaşmamışken paylaşmam doğru olmaz zaten. :D

• İlginç
Reactions: xdragxx
Çok iyi olmuş sohbet, emeklerinize sağlık. :D @Ahmed @bazinga

Ozan hakkında daha çok şey öğrenmiş olduk, güzel oldu. :D Bu arada geçtiğimiz yaz aynı yerde ben de resim çekinmiştim. :A

• Harika
Reactions: bazinga and Ahmed
Dünyanın en büyük şehir parklarından biri. 1850'lerde başlamışlar daha pek özentilik bir durum göremedim. :A

Burası dışında da bir sürü çok güzel küçük parkları var. :D
Central Park denen yer mi orası? :A Spider Man’de baya iş düşüyordu oraya oradan çıkardım :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Üzücü olmuş ama sağlıktan önemli değil benim de ailemin başına geldi aynı durum. Almanya'da nereye gittin? :A
Orası öyle tabii yasaklanmasa da kendim vazgeçmiştim zaten korona başlayınca. Ben vazgeçme kararı aldığımda daha 100 vaka falan vardı galiba orada şimdi ne hale geldi. :(

Hamburg, Berlin, Düsseldorf, Köln ve Mönchengladbach. :D

Obra reyisin memleketini görmek lazımdı. :A

Vizesiz gidilebilen makul yerlerden olduğu için. :A Tavsiye ederim 1-2 günlük minik, düşük maliyetli bir gezi için çok güzel bir şehir Belgrad.
Gerçi evet ya Belgrad da güzeldir şimdi :D Amerika'dan sonra en güzeli İtalya'dır ama hatta Amerika'dan bile güzeldir belki de.

• Beğendim
Reactions: bazinga