- Reaksiyon puanı
- 58,385
- Puanı
- 1,060
Sophie Howley-weld ve Tucker Halpern ikilisinin imzasını taşıyan Drinkee şarkısı 2015 yılında çıkmıştır ve Sofi Tukker grubunun ilk teklisidir.
ilk dinlenişe oranla çok iyi olmuşBen de sözümü tutayım@OzaN @turkuazz @eskici @Bully @Çiğdem- @dosimosi @MayısKralı @Forumdash @destere @denizz19 Şarkıyı sevebilirsiniz bence
![]()
Yabancı pek dinlemem ama şarkı çok iyi.Ben de sözümü tutayım@OzaN @turkuazz @eskici @Bully @Çiğdem- @dosimosi @MayısKralı @Forumdash @destere @denizz19 Şarkıyı sevebilirsiniz bence
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 52780
Sophie Howley-weld ve Tucker Halpern ikilisinin imzasını taşıyan Drinkee şarkısı 2015 yılında çıkmıştır ve Sofi Tukker grubunun ilk teklisidir.
Ben de sözümü tutayım@OzaN @turkuazz @eskici @Bully @Çiğdem- @dosimosi @MayısKralı @Forumdash @destere @denizz19 Şarkıyı sevebilirsiniz bence
![]()
Ben bu şarkıyı bu kliple daha güzel buluyordumbu şarkıya ayrıca klip çok geldi. Şarkıyı söyleyebilene helal çekiyorum her zman
Ekli dosyayı görüntüle 52780
@Dr. Sabahat la @Dr.Shehla anlar bu dildensanırım şarkı urduca olmasada portekizce bilme ihtimalleri yüksek
![]()
Şarkının anlamını bilmiyorum fakat sizin için buldum
Com Deus me deito (Tanrı ile uyumaya gider) Com Deus me levanto (Tanrı ile uyanırım) Comigo eu calo (Kendim ile susar) Comigo eu canto (Kendim ile şarkı söylerim) Eu bato um papo (Laflarım) Eu bato um ponto (İş başı yaparım) Eu tomo um drinque (İçerim) Eu fico tonto. (Şaşırırım)
@sokaksanati @destere
O kısım muallak gerçekten. Anlayan yok ne dediğini belki @dreamy anlıyordur.![]()
Hangi dil bu.![]()