Aa bak o hiç aklıma gelmemiştiEdit ettim başlığı insan talep eder
Aa bak o hiç aklıma gelmemiştiEdit ettim başlığı insan talep eder
18.45'te buradayız.Bu arada o kadar fragman verdik, yaptık da saat değişikliğini unuttuk. @/Mircan Saye'nin 8 gibi işi çıktığı için yarışmaya 18.45'te başlama kararı aldık. Böylelikle ilk haftadan saat değişikliği olmaya başladı.
Çoluk çocuk, torun torba hepinizi bekliyorum.18.45'te buradayız.
Stüdyoda yer var mı? Kalabalık yapmayalım sonra.Çoluk çocuk, torun torba hepinizi bekliyorum.
Sağ olsun @Mircan Saye en büyüğünden bir stüdyo ayarladı. 1000 kişilik yer var.Stüdyoda yer var mı? Kalabalık yapmayalım sonra.
O zaman biraz seyirci ayarlayayım ben akşama.Sağ olsun @Mircan Saye en büyüğünden bir stüdyo ayarladı. 1000 kişilik yer var.
Kimi bulursan getir işte çekinme.O zaman biraz seyirci ayarlayayım ben akşama.
Cansın.Tamam, o iş bende.
Kaç bin dolar harcadık , tabiki buyrun gelin (çıkın , çıkın gelin😄)Stüdyoda yer var mı? Kalabalık yapmayalım sonra.
İşte reklame 😊Yarım saate konumuz geliyore.
Beni Yaşlı sincap ile aynı güne yaz @ÇiğdemÇok teşekkürler abla
------
Ben abuk sabuk bir hesaplama yapmışım nasıl oldu anlamadım.
İkinci yarışmacımız @/781Ens 9 Ağustos
Üçüncü yarışmacımız @/12.Adam 16 Ağustos
Dördüncü yarışmacımız @/Çiğdem 23 Ağustos
Beşinci yarışmacımız @/kerem 30 Ağustos'ta yarışacak ama bu tarihlerin kesinlikle daha farklı olacağını düşünüyorum.
@Çiğdem Şu yaşlı sincap benim gibi değerli bir balık ile aynı anda yarışma mutluluğuna erişsinAynı bölüm mü yarışcaksınız
@Çiğdem ve @The_Erinch beraber yarışma kararı aldılar ve @Emre Ozansoy yarışmacı olarak katılma kararı aldı! Son durum şöyle:
Yarışmacılarımız ve yarışacakları tarihler:
2. Bölüm (781Ens): 9 Ağustos
3. Bölüm (12.Adam): 11 Ağustos
4. Bölüm (Çiğdem ve The_Erinch): 16 Ağustos
5. Bölüm (kerem): 18 Ağustos
6. Bölüm (Doğan): 23 Ağustos
7. Bölüm (Emre Ozansoy): 25 Ağustos
Tarihler ve yarışmacılar tablo halinde hazırlanıp konuya eklenecektir!
------
Tablo eklendi!
Aaa görmemişm ben burayı iyiki kabul etmişiz ozaman post olmaktan kurtulduk @Mircan SayeYokkk birdeee kabul etmeyecek.. yolarım onun bıyıklarını,akvaryumumda boğarım @Çiğdem