Surpriseeeeeeeeee. Şaşırtır herkesi.Bu haftanın oyuncusu kim?
Burak Yörük beyciğim mi? Yoksa Yusuf Çim beyciğim mi?Surpriseeeeeeeeee. Şaşırtır herkesi.
GeçelimCevabı yazdım, yeni etaba geçmek istediğin zaman yaz. @781Ens
İkisi de benim yarışmama konuk olamaz.Burak Yörük beyciğim mi? Yoksa Yusuf Çim beyciğim mi?
@Mircan Saye kovmanın zamanı gelmedi mi bunu?İkisi de benim yarışmama konuk olamaz.
Şimdiki etabımız Mevsimler Etabı, bu mevsimlerden birinin arkasında ünlü bir oyuncu var, acaba o ünlü oyuncumuz hangi mevsimin arkasında?Geçelim
İlkbahar daha güzel bir duruyor, bence ilkbahar.Şimdiki etabımız Mevsimler Etabı, bu mevsimlerden birinin arkasında ünlü bir oyuncu var, acaba o ünlü oyuncumuz hangi mevsimin arkasında?
Canım mevsimim.İlkbahar daha güzel bir duruyor, bence ilkbahar.
Dur sebebini yazmışım zaten, doğduğum mevsim.Bu bir spoiler mı?
Şimdiki etabımız Mevsimler Etabı, bu mevsimlerden birinin arkasında ünlü bir oyuncu var, acaba o ünlü oyuncumuz hangi mevsimin arkasında?
Orasını bilemem artık. Ben spoiler olarak algıladım.Bu arada benim yazdığım mesajlar spoi içermemektedir, cevaplara da bakmadım zaten. Fikir de belirtmiyorum. Çünkü sunucuyum.
------
Dur sebebini yazmışım zaten, doğduğum mevsim.
Tamamdır, yazıyorum. Yeni etabımızın jeneriğini de gönderiyorum ve geçen seferki gibi istediğin zaman yeni etaba geçebiliriz.Yaz mevsimi.
Bir daha bu konularla ilgili bir şey yazmam olur biter o zaman.Orasını bilemem artık. Ben spoiler olarak algıladım.
Şakaydı be.Tamamdır, yazıyorum. Yeni etabımızın jeneriğini de gönderiyorum ve geçen seferki gibi istediğin zaman yeni etaba geçebiliriz.
------
Bir daha bu konularla ilgili bir şey yazmam olur biter o zaman.
Yapma, kanıyorum.Şakaydı be.
Müziğini sevdim.Tamamdır, yazıyorum. Yeni etabımızın jeneriğini de gönderiyorum ve geçen seferki gibi istediğin zaman yeni etaba geçebiliriz.