Onu atmak için bağlantısını kopyalamışım, birden mesajı yazınca ondan oldu.Jeneriği unutmak gibi mesela![]()
Onu atmak için bağlantısını kopyalamışım, birden mesajı yazınca ondan oldu.Jeneriği unutmak gibi mesela![]()
Güzel olmuşlar.@Emre Ozansoy jenerikler nasıl🤗
Gelsin.Her neyse yine maşallahımız var, neredeyse yarılıyoruz yarışmayı, @AteşBöceği'ne de o kadar sen geldiğinde pek ilerlemeyiz demiştim kendi yüzümü kara çıkardım.Gelsin mi yeni soru?
Öyle olmuş anlaşılan yarışma keyifli gidiyor belli ki😉Her neyse yine maşallahımız var, neredeyse yarılıyoruz yarışmayı, @AteşBöceği'ne de o kadar sen geldiğinde pek ilerlemeyiz demiştim kendi yüzümü kara çıkardım.Gelsin mi yeni soru?
Okey o zaman bir yeni etabımız olan Odadan Çık etabına gelmiş bulunmaktayız, burada tam 3 adet anahtarımız var ama kapıyı sadece 1 tanesi açıyor, sence hangi anahtar kapıyı açıyor?Gelsin.
Yok, sebebini özelden yazarım yarışma bitince.Öyle olmuş anlaşılan yarışma keyifli gidiyor belli ki😉
Bunu sizlere danışayım o zaman. Sizce hangisi?![]()
Aa geçen hafta pazartesi @Mircan Saye konuğumuzdu, hiç mi denk gelmedin ya.Bu yarışmanın ilk bölümü ne zmandı yaben onu kaçırmışım anlaşılan ben bunu ilk bölüm sanıyordum oysa başlıkta kabak gibi 2.bölüm
![]()
Geçen hafta pazartesi.Bu yarışmanın ilk bölümü ne zmandı yaben onu kaçırmışım anlaşılan ben bunu ilk bölüm sanıyordum oysa başlıkta kabak gibi 2.bölüm
![]()
Denk gelmemişim anlaşılanAa geçen hafta pazartesi @Mircan Saye konuğumuzdu, hiç mi denk gelmedin ya.![]()
Okey, cevabını kaydediyorum ve yeni etap jeneriğini de gönderiyorum.Çoğunluk altın demiş ancak ben Gümüş anahtarı yakın hissettim. Gümüş Anahtar olsun![]()
Ben de onu yakın hissetmiştim bakalım ne çıkacakÇoğunluk altın demiş ancak ben Gümüş anahtarı yakın hissettim. Gümüş Anahtar olsun![]()