Onu atmak için bağlantısını kopyalamışım, birden mesajı yazınca ondan oldu.Jeneriği unutmak gibi mesela
Onu atmak için bağlantısını kopyalamışım, birden mesajı yazınca ondan oldu.Jeneriği unutmak gibi mesela
Güzel olmuşlar.@Emre Ozansoy jenerikler nasıl🤗
Gelsin.Her neyse yine maşallahımız var, neredeyse yarılıyoruz yarışmayı, @AteşBöceği'ne de o kadar sen geldiğinde pek ilerlemeyiz demiştim kendi yüzümü kara çıkardım. Gelsin mi yeni soru?
Öyle olmuş anlaşılan yarışma keyifli gidiyor belli ki😉Her neyse yine maşallahımız var, neredeyse yarılıyoruz yarışmayı, @AteşBöceği'ne de o kadar sen geldiğinde pek ilerlemeyiz demiştim kendi yüzümü kara çıkardım. Gelsin mi yeni soru?
Okey o zaman bir yeni etabımız olan Odadan Çık etabına gelmiş bulunmaktayız, burada tam 3 adet anahtarımız var ama kapıyı sadece 1 tanesi açıyor, sence hangi anahtar kapıyı açıyor?Gelsin.
Yok, sebebini özelden yazarım yarışma bitince.Öyle olmuş anlaşılan yarışma keyifli gidiyor belli ki😉
Bunu sizlere danışayım o zaman. Sizce hangisi?
Aa geçen hafta pazartesi @Mircan Saye konuğumuzdu, hiç mi denk gelmedin ya.Bu yarışmanın ilk bölümü ne zmandı ya ben onu kaçırmışım anlaşılan ben bunu ilk bölüm sanıyordum oysa başlıkta kabak gibi 2.bölüm
Geçen hafta pazartesi.Bu yarışmanın ilk bölümü ne zmandı ya ben onu kaçırmışım anlaşılan ben bunu ilk bölüm sanıyordum oysa başlıkta kabak gibi 2.bölüm
Denk gelmemişim anlaşılanAa geçen hafta pazartesi @Mircan Saye konuğumuzdu, hiç mi denk gelmedin ya.
Okey, cevabını kaydediyorum ve yeni etap jeneriğini de gönderiyorum.Çoğunluk altın demiş ancak ben Gümüş anahtarı yakın hissettim. Gümüş Anahtar olsun
Ben de onu yakın hissetmiştim bakalım ne çıkacakÇoğunluk altın demiş ancak ben Gümüş anahtarı yakın hissettim. Gümüş Anahtar olsun