Bizden daha çok parlakçı kendisi
@xemrexxx Baş parlakçıdır senelerdir beni maske olarak kullanıyorBizden daha çok parlakçı kendisi
hayatım bir kere İan parlaığını hiç sevmem özünde kerimcan gibi birine benziiyor@xemrexxx Baş parlakçıdır senelerdir beni maske olarak kullanıyorÇiğdemin sevdiği parlaklar diye videolar fotolar paylaşıyor , kendi sevdikleri aslında@mrt-06 @Forumdash @Yiğitt
Joseph Morgan varhayatım bir kere İan parlaığını hiç sevmem özünde kerimcan gibi birine benziiyorjensenla kenan 40 ı geçmiş çok olgunlar yanımda ; sstephen parlağı desen memeleri yatağa sığmaz onu da geç; colton oğlanın sevgilisi varmış zaten tüm millet her yanını gördü bize yakışmazyerlilerden barış arduçun eski hali çok kötü insan elini sürmez düşündükçe kısacası senin parlakların sana kjalsın banane yani@serhatt @Yiğitt @mrt-06 @Forumdash
Aynen bende öyle düşünüyorum@xemrexxx Baş parlakçıdır senelerdir beni maske olarak kullanıyorÇiğdemin sevdiği parlaklar diye videolar fotolar paylaşıyor , kendi sevdikleri aslında@mrt-06 @Forumdash @Yiğitt
Ağzına sağlık
kuru iftira bir kere sen bunu sevmiyorsun demek ki kullanılmaz bu heterodur yani tam @vadikızı teyzeme layık
Ben beğenmedim
kuru iftira bir kere sen bunu sevmiyorsun demek ki kullanılmaz bu heterodur yani tam @vadikızı teyzeme layık
Ben sevmiyorum ama xemrexxx bayılıyorBen beğenmedim
Kendide tuhafBen sevmiyorum ama xemrexxx bayılıyor
Zaten onun erkek seçimleri bir tuhaf
kız @Çiğdem- bu dizideki parlağı dean in aslında castiel e yanık olduğunu açıkladım diye böyle cazgırlık yapıp iftira atıyor.ssYalancı seni
Yalancı seni
serhat seni çözdü boşuna şey etme ayollkız ben de beğenmiyorum @Çiğdem- nerede işe yaramaz var onları kakalıyor inanma
Çözdüm be anladım ne mal olduğunuserhat seni çözdü boşuna şey etme ayoll
Niye ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?