Sizce Hangi Dizi Tipi Daha İyi?

Sizce Hangi Dizi Daha İyi?

• Kullanılan toplam oy
    17
B. Final sezonlarında düşüş yaşansa da ben oraya kadar geliş sürecindeki aldığım zevki unutmam ve önemserim. Game of Thrones'u hala çok seviyorum mesela.

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Ben tamamen puanlara göre ankete oy verdim B dizisi dedim sonuçta 8.sezon izlemesem bile 7.sezona kadar iyi gitmiş izlemişim o yüzden böyle düşünerek B dedim bende :D

Saçmalayınca bir şekilde zaten içinden gelerek bırakılıyor ve efsaneler aklında kalıyor. Öbür türlü hepsi izlenir de normal bir dizi işte. :A B dedim bu yüzden. :A

aslında diziden diziye bu değişiyor.çok fazla bozmayacaksa 5 sezon yada fazlası dahi bakılabilir.ama öbür sezonları 1.sezonu aratacaksa fazla sezon lüzumsuz.zor yanıt A şıkkı

C dizisini herkes seçer zaten. :A

Puanlar kendi verdiğimiz kişisel puanlar bu arada. IMDb veya başka bir referans noktasına göre değil tabii ki. En doğru puan kişinin kendi verdiği puandır. :A

Bu durumda TWD de B dizisine girmiş oluyor. Eğer ilk sezonlara 7-8-9 falan vermişsen. :A Puanlardan ziyade puanlarda yaşanan düşüş önemli. :A
O zaman tabii ki B şıkkı. Sonuçta dizi bozsa dahi devam edip etmemek izleyicinin kendi kararı doğrultusunda ilerliyor. TWD'nin ilk 3 sezonunu izledim veya GoT'un son 3 sezonunu izlemedim. Ama ortalama bir diziye göre daha çok akılda kaldılar, pişman da değilim. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Ben B dizisini tercih ederim. O dizinin ilk sezonlarından aldığım keyif ile bir bağ oluşuyor zaten ve sonraki sezonlarda düşüş yaşansa da bir şekilde izlettirmeyi başarıyor çoğu zaman.

Öteki türlü A dizisi gibi ortalama bir dizi ise ilk sezondan sonra izleme isteği bile oluşmuyor zaten kolay kolay.

Diziye bağlı ama bende B diyorum yinede mesela unutamadığım A şıkkı diziler var Sherlock,Dracula ve Chernobyl gibi ama arkadaşlarım bana bir dizi öner dediğinde ilk önce B kategorisinde giren dizileri öneririm.