Sizce Forumun Hangi Üyesi Yakın Zamanda Üst Makama Geçer?

Yönetime katilacak her kim olursa olsun, forumun icinde negatif yönde anilmamis, sevilen, sayilan ve en önemlisi bu ise kendini hazir olan birileri olmali. Cok aktif ve cok yorum yapiyor diye birisi yönetime alinmaz, kaliteli isler yapiyorsa alinir.

Aynen beni tarif ettiniz Lütfü Bey.Sizlere layık olmaya çalışacağım,sağolun varolun :D:D:D

Ozan geçen pazartesi gel admin olarak başla dedi:D Ben teklif ettiği maaşı beğenmedim reddettim teklifini:D

Bu arada bu editör tam olarak ne oluyor? Deneme Mod. gibi bişimi

Kopya konu kuralı geldiğinden beri editörlük sistemi var. Kendi cümleleriyle konuları açıyorlar ve kendilerine özel bazı yetkileri var ama ceza verme yetkileri yok. Tam yönetici sayılmazlar.

Bir şey daha var yönetici olmak için sicilinin temiz olması lazım.

Sicili berbat olan yönetime alinirsa o yönetimden süphe ederim :)
Ben mesela kisa zamanda cok yorum yapiyorum diye ve aktifim diye yönetime alinmam, dogru olmaz zaten. Bence yorum yapmaktan daha cok yapilan isler önemli. Mesela Forum icin ne yapiyor? Cok yorum alan konu aciyor mu, yoksa gereksiz konular mi aciyor? Mesajlarindaki yazi kalitesi, tartismalarda nasil bir tutum icinde oluyor vs.

Sicili berbat olan yönetime alinirsa o yönetimden süphe ederim :)
Ben mesela kisa zamanda cok yorum yapiyorum diye ve aktifim diye yönetime alinmam, dogru olmaz zaten. Bence yorum yapmaktan daha cok yapilan isler önemli. Mesela Forum icin ne yapiyor? Cok yorum alan konu aciyor mu, yoksa gereksiz konular mi aciyor? Mesajlarindaki yazi kalitesi, tartismalarda nasil bir tutum icinde oluyor vs.
Aynen söylediğin gibi oluyor. Sadece sicil değil açtığı konular ve konuların kalitesi ayrıca yazdığı mesajlar, üyelerle iyi geçinmesi de son derece önemli. :)

Takmayin böyle Forum Dünyasinda makam mevki olaylarini. Olacagi varsa yönetim gelir zaten. Zengin Kiz Fakir Oglan dizisinde dedikleri gibi "akisina birakin" :D

Konuyu görmemişim daha önce editör modluktan daha iyi bence modlar dolu işle uğraşıyor. :D