editörler yönetici değiller
- - - Ekleme - - -
aynen öyle
Yazdiklarimi okumuyorsun ki. Editörler de nebze yöneticiler diyorum. Ve neticesinde de öyle zaten.
editörler yönetici değiller
- - - Ekleme - - -
aynen öyle
Yönetime katilacak her kim olursa olsun, forumun icinde negatif yönde anilmamis, sevilen, sayilan ve en önemlisi bu ise kendini hazir olan birileri olmali. Cok aktif ve cok yorum yapiyor diye birisi yönetime alinmaz, kaliteli isler yapiyorsa alinir.
Ozan geçen pazartesi gel admin olarak başla dedi Ben teklif ettiği maaşı beğenmedim reddettim teklifini
Bu arada bu editör tam olarak ne oluyor? Deneme Mod. gibi bişimi
Bir şey daha var yönetici olmak için sicilinin temiz olması lazım.
Editörler de aslinda bir nebze yöneticilerdir. Bildigin gibi forumda artik kopya konu açmak yasaktir. Editörler de kendi emekleri, kendi cümleleriyle konular açiyorlar..
fks14 bi nebze falan yok hiç yönetici değiller
fks14 bi nebze falan yok hiç yönetici değiller
Aynen söylediğin gibi oluyor. Sadece sicil değil açtığı konular ve konuların kalitesi ayrıca yazdığı mesajlar, üyelerle iyi geçinmesi de son derece önemli.Sicili berbat olan yönetime alinirsa o yönetimden süphe ederim
Ben mesela kisa zamanda cok yorum yapiyorum diye ve aktifim diye yönetime alinmam, dogru olmaz zaten. Bence yorum yapmaktan daha cok yapilan isler önemli. Mesela Forum icin ne yapiyor? Cok yorum alan konu aciyor mu, yoksa gereksiz konular mi aciyor? Mesajlarindaki yazi kalitesi, tartismalarda nasil bir tutum icinde oluyor vs.
Furkan sen en son süper moddun.neden editör oldun?
Furkan sen en son süper moddun.neden editör oldun?
Tamam.
- - - Ekleme - - -
Tamam.
yav kızma yönetici değiller senle alakası yok benim kardeşim west te editör ama yönetici değil işte
O akışına bırakını Sıla söylüyor lütfen
Hemende Sila'ya pay cikarirsin
Sıla orda burda her yerde çıkar her yerden pay Ayrıca İsviçre konseri olursa yerime dinlemeye gidersin artık