Sizce Forumun Hangi Üyesi Yakın Zamanda Üst Makama Geçer?

Deniz ve Furkan yükselir.

hayret bi şey ve yatutarsa Moderatörlüğe; dizi kolik Editörlüğe yükselebilir. Performansını arttırırsa WesTCoasT dahi Moderatör olabilir. :)

8 tane editör var. 2 tanesi kesin olur mod olur. Toplam 6 mod olmuş oluyor, bunlardan 1 tanesi süper mod olur. 2 tane de editör alınır.

Böylece :

8 editör
5 moderatör
6 süper moderatör

1-2 kişi yönetimden ayrılır ve denge oluşur. :)

onu bunu bilmem sadece şunu söylüyorum darksaal kesinlikle co admin olmalı bu kadar diyorum forumda çok fazla emeği var co admin rütbesi gelmeli ve darksaal co admin olmalı
ben yönetici olmam olursam özümü kaybederim

şu an üyelerden yönetici olması gereken XanTier mesela kesinlikle hakeden bi isim westxcoast kesinlikle yönetici olmalı mod olmalı

onu bunu bilmem sadece şunu söylüyorum darksaal kesinlikle co admin olmalı bu kadar diyorum forumda çok fazla emeği var co admin rütbesi gelmeli ve darksaal co admin olmalı
ben yönetici olmam olursam özümü kaybederim

Özünü kaybedersen anmam adını takas :D (Sıla'nın bir parçasıyla cevap verdim ) :D

Biz yükselemiyoruz düşmemeye bakıyoruz şu anda. :)
Benim bir isim vermem etik olmaz tüm editörler ve üyeler eşit bizim gözümüzde. :D

Ozan geçen pazartesi gel admin olarak başla dedi:D Ben teklif ettiği maaşı beğenmedim reddettim teklifini:D

Bu arada bu editör tam olarak ne oluyor? Deneme Mod. gibi bişimi

Ozan geçen pazartesi gel admin olarak başla dedi:D Ben teklif ettiği maaşı beğenmedim reddettim teklifini:D

Bu arada bu editör tam olarak ne oluyor? Deneme Mod. gibi bişimi

Editörler de aslinda bir nebze yöneticilerdir. Bildigin gibi forumda artik kopya konu açmak yasaktir. Editörler de kendi emekleri, kendi cümleleriyle konular açiyorlar.. :)

Yönetime katilacak her kim olursa olsun, forumun icinde negatif yönde anilmamis, sevilen, sayilan ve en önemlisi bu ise kendini hazir olan birileri olmali. Cok aktif ve cok yorum yapiyor diye birisi yönetime alinmaz, kaliteli isler yapiyorsa alinir.

editörler yönetici değiller

- - - Ekleme - - -

Yönetime katilacak her kim olursa olsun, forumun icinde negatif yönde anilmamis, sevilen, sayilan ve en önemlisi bu ise kendini hazir olan birileri olmali. Cok aktif ve cok yorum yapiyor diye birisi yönetime alinmaz, kaliteli isler yapiyorsa alinir.

aynen öyle