Sizce Forumun En Karizmatiği Kim ?

Acaba ten uyumumuz var mı :A

En karizmatigi bilmem ama en kerizmatigi @destere olur yani bir insan @Çiğdem- e yan gözle bile olsa bakabiliyorsa anca k.rizdir :A :A @mrt-06 @denizz19 @MasacRE- @MEnes @cookies @Dosi @vadikızı @Yiğitt @Aserat @MayısKralı @Billy Kane @dreamy @Sherlock @DarkLegenD @serhatt @Ahmed @Thequeer
@Harunnn60 Neysede @mrt-06 da gizliden gizliden meğerse bu günü bekliyormuş oğlanı unuttu hatırlamak bile istemiyor ayoll kendine yeni elti buluyor :A :A :A

destere bir mezardan çıkarsa eğer :A :A :A

Cevap vereyim forumun en karizmatiği konuşmasındaki naifliğiyle, edebiyata olan hayranlığıyla, Karagül sevgisiyle elbette @MelankoliK :A
Konuda etiketlediğini görünce ben de bana kim diye soruyorsun zannettim. Ben de "Tabiiki samimiyetiyle, sıcaklığıyla, özgüveniyle ve asker dönüşü giydiği o muhteşem beyaz gömleğiyle (karizma deyince direkt akaklıma o halin geldi) @denizz19 "diyecektim :A

Bu arada güzel düşüncelerin ve bu dalda beni aday gösterdiğin için teşekkür ediyorum Denizcim:lol:

Konuda etiketlediğini görünce ben de bana kim diye soruyorsun zannettim. Ben de "Tabiiki samimiyetiyle, sıcaklığıyla, özgüveniyle ve asker dönüşü giydiği o muhteşem beyaz gömleğiyle (karizma deyince direkt akaklıma o halin geldi) @denizz19 "diyecektim :A

Bu arada güzel düşüncelerin ve bu dalda beni aday gösterdiğin için teşekkür ediyorum Denizcim:lol:
Ah güzel kardeşim o senin güzel yüreğinin yakışıklılığı. :A

Son düzenleme: