Benim niye haberim yok kanki@denizz19 hiç öyle demiyor ama çok çapkınmışsın çok kadının kalbini parçalamışsın.
Benim niye haberim yok kanki@denizz19 hiç öyle demiyor ama çok çapkınmışsın çok kadının kalbini parçalamışsın.
Ben o naif varlıkların kalbini kırar mıyım hiç bee. Onlar canileşse de ben gül uzatırım.@denizz19 hiç öyle demiyor ama çok çapkınmışsın çok kadının kalbini parçalamışsın.
Benim peşimi bırak, ben sana bakmam.Senin bi vasfın yok şekerim O yüzden yer almıyorsun listede
Pek beğenmedim beni layık gördüğün kategoriyi. Bıçağı saplayasım geldi kıvırcık saçlarına ıyyy.Sen sexy erkek kategorisindesin
Senin kuşunla konuştum o dedi.Benim niye haberim yok kanki
İstanbul beyefendisiyim diyorsun yani.Ben o naif varlıkların kalbini kırar mıyım hiç bee. Onlar canileşse de ben gül uzatırım.
Sonuna kadar. Naiflik ve hanımcılık kazanacak bee.Senin kuşunla konuştum o dedi.
İstanbul beyefendisiyim diyorsun yani.
@Harunnn60 Neysede @mrt-06 da gizliden gizliden meğerse bu günü bekliyormuş oğlanı unuttu hatırlamak bile istemiyor ayoll kendine yeni elti buluyorAcaba ten uyumumuz var mı
En karizmatigi bilmem ama en kerizmatigi @destere olur yani bir insan @Çiğdem- e yan gözle bile olsa bakabiliyorsa anca k.rizdir @mrt-06 @denizz19 @MasacRE- @MEnes @cookies @Dosi @vadikızı @Yiğitt @Aserat @MayısKralı @Billy Kane @dreamy @Sherlock @DarkLegenD @serhatt @Ahmed @Thequeer
Ablamı gelinlikle bir başına bırakıp kaçan adama elti diyemem kusura bakma!@Harunnn60 Neysede @mrt-06 da gizliden gizliden meğerse bu günü bekliyormuş oğlanı unuttu hatırlamak bile istemiyor ayoll kendine yeni elti buluyor
destere bir mezardan çıkarsa eğer
Hahha Ayy sen böyle diyince bende gebersin demek geldi şuan içimden @xemrexxxAblamı gelinlikle bir başına bırakıp kaçan adama elti diyemem kusura bakma!
Eee yani! Senin gelinliğinin duvağıyla sildiğin her bir gözyaşının kıymeti harbiyesi var benim için.. O yüzden eltim olacak adamı sildim...Hahha Ayy sen böyle diyince bende gebersin demek geldi şuan içimden @xemrexxx
Kuşum az önce öttü ve şimdi uyuttumSenin kuşunla konuştum o dedi.
İstanbul beyefendisiyim diyorsun yani.
Hayatımda duyduğum en saçma şey senin peşinde olduğumu nerenden uydurudnBenim peşimi bırak, ben sana bakmam.
Demek ki mesajlarıma kendimi yeterince yansıtamıyorum.İtiraflara katılsan analiz edecektik ama tahminim güzel oğlan kategorisinde olursun yani mesajsal izlenimime göre.
Konuda etiketlediğini görünce ben de bana kim diye soruyorsun zannettim. Ben de "Tabiiki samimiyetiyle, sıcaklığıyla, özgüveniyle ve asker dönüşü giydiği o muhteşem beyaz gömleğiyle (karizma deyince direkt akaklıma o halin geldi) @denizz19 "diyecektimCevap vereyim forumun en karizmatiği konuşmasındaki naifliğiyle, edebiyata olan hayranlığıyla, Karagül sevgisiyle elbette @MelankoliK
Ah güzel kardeşim o senin güzel yüreğinin yakışıklılığı.Konuda etiketlediğini görünce ben de bana kim diye soruyorsun zannettim. Ben de "Tabiiki samimiyetiyle, sıcaklığıyla, özgüveniyle ve asker dönüşü giydiği o muhteşem beyaz gömleğiyle (karizma deyince direkt akaklıma o halin geldi) @denizz19 "diyecektim
Bu arada güzel düşüncelerin ve bu dalda beni aday gösterdiğin için teşekkür ediyorum Denizcim
Acaba ten uyumumuz var mı
En karizmatigi bilmem ama en kerizmatigi @destere olur yani bir insan @Çiğdem- e yan gözle bile olsa bakabiliyorsa anca k.rizdir @mrt-06 @denizz19 @MasacRE- @MEnes @cookies @Dosi @vadikızı @Yiğitt @Aserat @MayısKralı @Billy Kane @dreamy @Sherlock @DarkLegenD @serhatt @Ahmed @Thequeer