ZilliiiiiŞaşırmadım anam nerdeyse ben de yapacaktım.
Sen parlaktan ne anlarsın be Aslan gibi oğlan tütütütü maşşallah
Ben baston kategorisini alayım daha sert kuş yumuşak oluyorGüzel hayvan kategorisini yaparız mesela @denizz19 ve @DarkLegenD de kuş kategorisinden girer.
Sert erkeklerde karizmatik: @Yiğitt
Güzel oğlan kategorisinde karizmatikler @xBUGRAx ve @xemrexxx
Playboy kategorisinde karizmatikler: @denizz19 ve @MEnes
Eşcinsel erkek kategorisinde karizmatikler: @serhatt ve @cookies
Gizemli erkek kategorisinde karizmatikler: @sokak sanati ve @Billy Kane
@Çiğdem- @DarkLegenD @dreamy @MasacRE-
Beni koysan nereye koyardın. İzlenimlerine göre yani.Bebek yüzlü yani.
Acaba ten uyumumuz var mıMerak ettim @xemrexxx yi
Ama kuş derken serçe demiyorum kanka mesela yarasa.Ben baston kategorisini alayım daha sert kuş yumuşak oluyor
İtiraflara katılsan analiz edecektik ama tahminim güzel oğlan kategorisinde olursun yani mesajsal izlenimime göre.Beni koysan nereye koyardın. İzlenimlerine göre yani.
Yarasa memeli kanka şöyle kelaynak olsun bariAma kuş derken serçe demiyorum kanka mesela yarasa.
Seksi bir isme sahip değil o ama.Yarasa memeli kanka şöyle kelaynak olsun bari
Hee sen isme takıldıysan Şahin olayım benSeksi bir isme sahip değil o ama.
Onu daha önce almıştı bir abimiz ama.Hee sen isme takıldıysan Şahin olayım ben
Göbekli miydi kıllı falanOnu daha önce almıştı bir abimiz ama.
Acaba ten uyumumuz var mı
En karizmatigi bilmem ama en kerizmatigi @destere olur yani bir insan @Çiğdem- e yan gözle bile olsa bakabiliyorsa anca k.rizdir @mrt-06 @denizz19 @MasacRE- @MEnes @cookies @Dosi @vadikızı @Yiğitt @Aserat @MayısKralı @Billy Kane @dreamy @Sherlock @DarkLegenD @serhatt @Ahmed @Thequeer
Haklı olabilirsin. Keskin ve tehlikeli bakışlara sahibim. Ama içi seni dışı beni yakar, biliyor musun kimseye zararı yok o bakışların.Ben her kategoriden biraz alıyorum kuşum.
O bakışlardan başka ne olacaktı hınzır.
@denizz19 hiç öyle demiyor ama çok çapkınmışsın çok kadının kalbini parçalamışsın.Haklı olabilirsin. Keskin ve tehlikeli bakışlara sahibim. Ama içi seni dışı beni yakar, biliyor musun kimseye zararı yok o bakışların.