Seninde görmediğin kalmadı şanslı köpekBen seni gördüm unuttun muHarun trip atıyordu sana benden öcne neden Çiğdem görüyor diye emsajlarımız forumda duruyor kanıtlı@serhatt @sokak sanati
Seninde görmediğin kalmadı şanslı köpekBen seni gördüm unuttun muHarun trip atıyordu sana benden öcne neden Çiğdem görüyor diye emsajlarımız forumda duruyor kanıtlı@serhatt @sokak sanati
Hhaha @kerem i gören iki kişiden biriyim ama Harundan önce gördüm kavga ettilerSeninde görmediğin kalmadı şanslı köpek
Kuru iftira, Harun'um yapmaz.Harun'un bana yürüyo wp'den haberin ola.
İnsan ucundan bana da gösterir
Göstersene o zaman.
Göstersene o zaman.
@kerem göstermezse ifşa etmem kimseyi etmedik ayollİnsan ucundan bana da gösterir
Benim niye haberim yok?@kerem göstermezse ifşa etmem kimseyi etmedik ayoll
Kavga mesajları duruyor forumda Harun trip atmıştı
Bulmuşum esmer kirli sakallı birini bırakmam.Sende ona yürü de Yiğit bana kalsın
Hahah nerede gördüm bir düşün bakalım Alamancı beyBenim niye haberim yok?
Var.Kuru iftira, Harun'um yapmaz.WP'si sende varmıydı ki?
Nerede?Hahah nerede gördüm bir düşün bakalım Alamancı bey
Kendi isteğinle bırakmazsan bırakmaya mecbur bırakırımBulmuşum esmer kirli sakallı birini bırakmam.
Rapor aldım en son Salı günü yazdın. Geçen haftadan beri konuşmuyorsunuz. İfşa oldun.
@serhatr otursun ayol biz meraklı değiliz harunaEn yakışıklı @Harunnn60. Kıskanmayın, susun ve oturun.@Çiğdem- @sokak sanati @xemrexxx @DarkLegenD @Dosi @vadikızı @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat @MayısKralı @Billy Kane @turkuazz @serhatt
Yüz vermiyorum ki @Yiğitt im var benim.Rapor aldım en son Salı günü yazdın. Geçen haftadan beri konuşmuyorsunuz. İfşa oldun.
Tatlııım olmayacak duaya amin demesek.Kendi isteğinle bırakmazsan bırakmaya mecbur bırakırım
Kimsenin kıskanacak hali yok zaten, amaç gargara. O yüzden ciddiye almana gerek yoktu, bundan sonra bu ve buna benzer mesajlarımda seni etiketlemem olur biter.Olabilir ama benim nickim bile içlerinde olmazsa sevinirim zira kıskançlık konusunda irrite olmaya başladım koca kadını çocuk yerine koymayın artık
Kıskanıyorsun ama.@serhatr otursun ayol biz meraklı değiliz haruna
Hayatim neyini kiskanayim harunu alanın başına @serhatt bela olur o yüzden benden uzak dursunKıskanıyorsun ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?