Sizce Forumda Ki En Kanal Fanatiği Üye Kim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konuyu kavga edin diye açmadım. :5:

kavga derken? karşılıklı mesaj yazmak kavga mı oluyo aga @RevaN kardeş mesajlarının %90 ı kanal d ile ilgili paso savunuyon işte bari inkar etme :kiki:

Neyse arkadaşlar ben söyleyeceğimi söyledim, isteyen istediğini düşünebilir, kendimi savunma gereği duymuyorum bu konuda.

star :mahoni
fox:haluk
Atv:çd ve birazda takas
showtvAtacan kardeşim ve S.G.T.A
Kanal d:revan

Herkesin mutlaka sevdiği ve sempati duyduğu kanal vardır, buna saygı göstermek zorundayız fakat en fanatik bence FOX konusunda Haluk..

Bütün seyrettiğim diziler atv de 1 i hariç.Karadayı,SEKSENLER,Kurtlar Vadisi,Huzur Sokağı,Tatar Ramazan.Birde Kim Milyoner Olmak İster.Gündüz de sevdiğim dizilerin tekrarları.Trt de 1 tane diziye bakıyorum Seksenler.O kadar :D Sevdiğim bir film varsa hangi kanal olursa olsun izlerim :) Ama tabii bazı kanallar hariç

Mahoni son zamanlar fazla aktif değil forumda ama bence Haluk dışında hala en fanatiği o. :)

Kanal fanatikliği nedir lan?:D Ben NTVSPOR,LİGTV,TRTSPOR,SMARTSPOR başka kanal izlemem.:D

Cidden kanal fanatikliği nedir ya. Bir insan bi kanala neden fanatik olur o kanaldan çok hoşlanır anlamıyorum.

Eğer en çok izlediğimiz kanal en fanatik kanalımızo luyorsa o zaman NtvSpor fanatiğiyim.

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD="align: center"]
ÜYELER

[/TD]
[TD="align: center"]KANALLAR[/TD]
[/TR]
[TR]
@dizi kolik , @mrt-06 , @denizz19 ( Deniz sadece sempati duyuyor bence ) , @SERHAT3456 , @S.G.A.T.

[/TD]
Show TV[/TD]
[/TR]
[TR]
@xBUGRAx , @Billy Kane , @haluk792

[/TD]
Fox TV[/TD]
[/TR]
[TR]
@muhtesemyuzyil , @mahoni , @Lordly

[/TD]
Star TV[/TD]
[/TR]
[TR]
@RevaN

[/TD]
Kanal D[/TD]
[/TR]
[TR]
@çocuklarduymasın

[/TD]
ATV[/TD]
[/TR]
[TR]
@emreemreu

[/TD]
STV[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kanal fanatikliği nedir lan?:D Ben NTVSPOR,LİGTV,TRTSPOR,SMARTSPOR başka kanal izlemem.:D

Cidden kanal fanatikliği nedir ya. Bir insan bi kanala neden fanatik olur o kanaldan çok hoşlanır anlamıyorum.

Eğer en çok izlediğimiz kanal en fanatik kanalımızo luyorsa o zaman NtvSpor fanatiğiyim.

Hemen açtığım konuya açıklık getiriyim kafalar bulanmasın. Kanal fanatikliği ;

- Üyenin sevdiği bir kanalı başka bir üye tarafından laf söylendiğinde dislemesi ve müdafa etmesi.
- Her gün sevdiği / tuttuğu kanal için konular açması.
- 10 mesajdan 3'nün sevdiği kanal ile ilgili olması.

Şeklinde sıralayabiliriz. :)