Sizce En İyi Günlük Dizi Hangisi ?

Sizce En İyi Günlük Dizi Hangisi ?

• Deniz Yıldızı

Oy: 0 0.0%
  • Aşkın Bedeli

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Deniz Yıldızı'nın ilk sezonlarının kalitesine erişilmesi günlük diziler klasmanında çok çok zor. Ama acayip bozdu ki önünü alamadık. O yüzden kadro ve çekimler, kadrajları kaliteli olduğu için Alın Yazım dedim :) (Tabii tutması imkansız olsa da :A)

Özür Dilerim yeniyim'de Bilmiyordum :)

Deniz Yıldızı'nın ilk sezonlarının kalitesine erişilmesi günlük diziler klasmanında çok çok zor. Ama acayip bozdu ki önünü alamadık. O yüzden kadro ve çekimler, kadrajları kaliteli olduğu için Alın Yazım dedim :) (Tabii tutması imkansız olsa da :A)
Yayın Saatine Göre İyi Reyting Alıyor Bence :) ilk başladığında 100'e zor girer demiştim :)

Bu tür tv anketleri şu bölüme açılmalı: https://fav10.net/forum/forums/reyting-tv-anketleri.580/ @Ice_Cool_23 :) Ayrıca açmadan önce arama da yap, önceden açılmış olabilir. Ama sanırım favori üye olmak gerekiyor o bölüm için
Bir Dahakine Daha dikkatli olurum bilmiyordum :)

Ben tabiki de İKİ DÜNYA ARASINDA İDA ya kullandım oyumu ama hakikaten sırf SAMANYOLUm da olduğu için değil GERÇEKTEN KALİTE ! Unutma Beni ve Beni Affet bana Çok Basit geliyor :( Aynı şekilde Aşkın Bedeli de öyle ama o biraz kaliteli 😉 DENİZ YILDIZI nın İLK SEZONuna Adeta Hastaydım hasta olmuştum ama sonradan bozuyorlar işte ama yine de o eski halinden eseri kalmış olmasa bile izlenilebilinesi var :D 3 oy kullanabilme imkanımız olsaydı İDA AB ve DY ye kullanırdım oylarımı 😉

dogru durust hic bir zaman izlemedim gunluk dizi ama sanki Beni affet daha cok konusulan dizi