Yayın Saatine Göre İyi Reyting Alıyor BenceDeniz Yıldızı'nın ilk sezonlarının kalitesine erişilmesi günlük diziler klasmanında çok çok zor. Ama acayip bozdu ki önünü alamadık. O yüzden kadro ve çekimler, kadrajları kaliteli olduğu için Alın Yazım dedim(Tabii tutması imkansız olsa da
)
Bir Dahakine Daha dikkatli olurum bilmiyordumBu tür tv anketleri şu bölüme açılmalı: https://fav10.net/forum/forums/reyting-tv-anketleri.580/ @Ice_Cool_23Ayrıca açmadan önce arama da yap, önceden açılmış olabilir. Ama sanırım favori üye olmak gerekiyor o bölüm için
Şuan iyi gidiyor ama Müge Anlı gelince ilk 50 için savaş verecekÖzür Dilerim yeniyim'de Bilmiyordum
Yayın Saatine Göre İyi Reyting Alıyor Benceilk başladığında 100'e zor girer demiştim
![]()
Belki Halkta Müge'den sıkılmıştır artıkŞuan iyi gidiyor ama Müge Anlı gelince ilk 50 için savaş verecek![]()
Haluk Bunu diyeceğinden emindimUnutma Beni tabii ki. 😀
DY, FOX'ta olsaydı bir şey demezdim bu soruya. Çünkü ikisini birbiriyle kıyaslayamazdım. Ama artık öyle değil.Haluk Bunu diyeceğinden emindim![]()
Tahmin EttimDY, FOX'ta olsaydı bir şey demezdim. Çünkü ikisini birbiriyle kıyazlamazdım. Ama artık öyle değil.![]()
Beni çok iyi biliyorsun sen kardeşimTahmin Ettin![]()
Reytingleri Süper de ondandogru durust hic bir zaman izlemedim gunluk dizi ama sanki Beni affet daha cok konusulan dizi
Bu Forumda EN ÇOK SENİ SEVİYORUM KARDEŞİM BENİM 😉 2 mizde SAMFAN ız : )İki Dünya Arasında