Sizce En İyi Günlük Dizi Hangisi ?

Sizce En İyi Günlük Dizi Hangisi ?

• Deniz Yıldızı

Oy: 0 0.0%
  • Aşkın Bedeli

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Ben tabiki de İKİ DÜNYA ARASINDA İDA ya kullandım oyumu ama hakikaten sırf SAMANYOLUm da olduğu için değil GERÇEKTEN KALİTE ! Unutma Beni ve Beni Affet bana Çok Basit geliyor :( Aynı şekilde Aşkın Bedeli de öyle ama o biraz kaliteli 😉 DENİZ YILDIZI nın İLK SEZONuna Adeta Hastaydım hasta olmuştum ama sonradan bozuyorlar işte ama yine de o eski halinden eseri kalmış olmasa bile izlenilebilinesi var :D 3 oy kullanabilme imkanımız olsaydı İDA AB ve DY ye kullanırdım oylarımı 😉
İDA ilk sezonu çok iyiydi denk geldiğimde bakıyordum fakat 2.sezon da Aslı yüzünden bıraktım diziyi çok uyuz oluyorum kendisine :bağır:

Beni Affet yine en iyisi :)

İlk 2 sezonlarını kıyaslarsak Unutma Beni ile Deniz Yıldızı arasında kararsızım ikiside efsane bölümler yayınladı. 3.sezonda Deniz ile Mert çıkınca dizi baya saçma bir hal almıştı ama Unutma Beni 4 sezondur bozmadı o yüzden Unutma Beni diyorum.

Günlük dizi takip etmiyorum. Senaryo olarak bilemem ama reyting olarak en iyisi tabii ki Beni Affet.

Alın Yazım ve Unutma Beni'yi bu hafta takip ettim .Heyecan ve dizi konusu ile bana Alın Yazım hitap etti.:)

Alın Yazım ve Unutma Beni'yi bu hafta takip ettim .Heyecan ve dizi konusu ile bana Alın Yazım hitap etti.:)
Kanal D'de günlük dizi nasıl olmuş diye meraktan Alın Yazım'ın ilk bir kaç bölümüne göz atmıştım.Güzel dizi gerçekten ama saati çok erken. :)

Kanal D'de günlük dizi nasıl olmuş diye meraktan Alın Yazım'ın ilk bir kaç bölümüne göz atmıştım.Güzel dizi gerçekten ama saati çok erken. :)
Yayınlandığı saate göre aldığı reytingler baya iyi bazen ilk 30'a giriyor. [emoji2]

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato