Yayın Saatine Göre İyi Reyting Alıyor BenceDeniz Yıldızı'nın ilk sezonlarının kalitesine erişilmesi günlük diziler klasmanında çok çok zor. Ama acayip bozdu ki önünü alamadık. O yüzden kadro ve çekimler, kadrajları kaliteli olduğu için Alın Yazım dedim(Tabii tutması imkansız olsa da)
Bir Dahakine Daha dikkatli olurum bilmiyordumBu tür tv anketleri şu bölüme açılmalı: https://fav10.net/forum/forums/reyting-tv-anketleri.580/ @Ice_Cool_23Ayrıca açmadan önce arama da yap, önceden açılmış olabilir. Ama sanırım favori üye olmak gerekiyor o bölüm için
Şuan iyi gidiyor ama Müge Anlı gelince ilk 50 için savaş verecekÖzür Dilerim yeniyim'de Bilmiyordum
Yayın Saatine Göre İyi Reyting Alıyor Benceilk başladığında 100'e zor girer demiştim
Belki Halkta Müge'den sıkılmıştır artıkŞuan iyi gidiyor ama Müge Anlı gelince ilk 50 için savaş verecek
Haluk Bunu diyeceğinden emindimUnutma Beni tabii ki. 😀
DY, FOX'ta olsaydı bir şey demezdim bu soruya. Çünkü ikisini birbiriyle kıyaslayamazdım. Ama artık öyle değil.Haluk Bunu diyeceğinden emindim
Tahmin EttimDY, FOX'ta olsaydı bir şey demezdim. Çünkü ikisini birbiriyle kıyazlamazdım. Ama artık öyle değil.
Beni çok iyi biliyorsun sen kardeşimTahmin Ettin
Reytingleri Süper de ondandogru durust hic bir zaman izlemedim gunluk dizi ama sanki Beni affet daha cok konusulan dizi
Bu Forumda EN ÇOK SENİ SEVİYORUM KARDEŞİM BENİM 😉 2 mizde SAMFAN ız : )İki Dünya Arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?