Sizce Adini Feriha Koydum Kac Reytingle Final Yapar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hazem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hazem

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,279
Puanı
1,060
Bence 15 reytingle final yapar.

vadiyi diğer dizilerle bir tutma polat bi vurulsa 20 ye fırlar :d ölürse rekor kırar :d adını feriha koydum ömrü hayatında 12 reytingi geçememiş bi dizi

[table="class: Cms_table"]
[tr]
[td="colspan: 6"]20.01.2012 sbt top100 tum kisiler[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sira[/td]
[td]program adi[/td]
[td]kanal[/td]
[td]süre[/td]
[td]amr%[/td]
[td]shr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1[/td]
[td]adini feriha koydum[/td]
[td]show tv[/td]
[td]01:52:12[/td]
[td]12,45[/td]
[td]28,3[/td]
[/tr]
[/table]

kvp bu yil 10 reytingi hic gecemedi.gitdikce dusuyo.hem afk-dede aski memnudaki gibi final yapilsa 15 reytingi gecer

[TABLE="class: Cms_table"]
[TR]
[TD="colspan: 6"]20.01.2012 sbt top100 tum kisiler[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sira[/TD]
[TD]program adi[/TD]
[TD]kanal[/TD]
[TD]süre[/TD]
[TD]amr%[/TD]
[TD]shr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]adini feriha koydum[/TD]
[TD]show tv[/TD]
[TD]01:52:12[/TD]
[TD]12,45[/TD]
[TD]28,3[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

tmm işte dediğim gibi :D 12 reytingten fazla alamamış diyorum

kvp bu yil 10 reytingi hic gecemedi.gitdikce dusuyo.hem afk-dede aski memnudaki gibi final yapilsa 15 reytingi gecer

hiç 10 reytingi geçemedi mi :d 10 reytingin altına en son ne zaman düştü :D sen hangi reytingleri inceliyon :D bu sezon tnt de olmasına rağmen 14 ü bile geçti

kvp 1 aydir 10-u gecemiyo.reytinglere bak istersen.hem tnt-nin nesi varki.reytingler kanaldan asli degil.bir dizi baska kanala geciyosa bunun reytinglere zarari yok.cunki her dizinin belirli izliyecileri var.ornek muhtesem yuzyil.bir daha kanal farki konusunu acma

kvp 1 aydir 10-u gecemiyo.reytinglere bak istersen.hem tnt-nin nesi varki.reytingler kanaldan asli degil.bir dizi baska kanala geciyosa bunun reytinglere zarari yok.cunki her dizinin belirli izliyecileri var.ornek muhtesem yuzyil.bir daha kanal farki konusunu acma

vadi 10 reytingin altına düşmüyo sen neden bahsediyon :D tnt nin nesi mi var tnt de vadi dışında ilk 50 ye giren başka bi yapım var mı :d ayrıca sen tnt ile starı bir tutuyosan problem yok :D