Sizce Adini Feriha Koydum Kac Reytingle Final Yapar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hazem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Haziran'ın son haftalarına bırakmazlarsa 14-15'e çıkabilir ama iyice Haziran sonuna bırakırlarsa reytingler düşeceği için 11-12 reyting civarı alır :) Bir de rakiplerin durumu önemli tabii. :)

12 reyting alır..

normal seyri 10 reytinglerde olan bir dizi en fazla 12 ye çıkar çünkü hiçbir zaman 12 nin üstüne çıkmadıki finalini niye hiç izlemeyen biri izlesinki

bir dizinin finali yayınlandığı süredeki en yüksek reytingini geçemez.. o açıdan afk 12 reyting alır en fazla

öbgz finali 24 reyting
fatmagül finali: 18 reyting
muhteşem finali:18 reyting
afk finali: 12
hde finali: 12
keşanlı finali: 7
behzatç finali: 7
kvp finali:13
yalan dünya finali: 15
iffet finali: 7

dizilerin alacağı en yüksek reyting bu civarda olur.. finaliyle en fazla izlenecek iki dizi öbgz ve fatmagüldür..

ya sanki aski memnu 27 reyting aliyordu.finalde ne olacagindan cok sey asli.eger cok farkli ilursa o zaman reytingler artar

Bildigim kadariyla Vahide Gördüm haziran basinda dizi'ye bir iki bölümlük dönecek ve ondan sonra bitecek. Hayat Devam Ediyor ve Yalan Dünya'nin devam etmesi ile birlikte Total'de 12-13, AB'de ise 9-10 reyting alabilir.

[TABLE="class: Cms_table"]
[TR]
[TD="colspan: 6"]20.01.2012 sbt top100 tum kisiler[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sira[/TD]
[TD]program adi[/TD]
[TD]kanal[/TD]
[TD]süre[/TD]
[TD]amr%[/TD]
[TD]shr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]adini feriha koydum[/TD]
[TD]show tv[/TD]
[TD]01:52:12[/TD]
[TD]12,45[/TD]
[TD]28,3[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

guzel cevap

benim derdim o ki afk hic bir zaman finaliyle 12 reyting alamaz.ama siz afk-nin 12 reyting alacagini dusunuyosunuz.ben bir fikir bildirdim takasda onun yanlis oldugunu soyluyo.ve bende bunu ispat etmek istedim s.g.a.t

12 reyting alır..

normal seyri 10 reytinglerde olan bir dizi en fazla 12 ye çıkar çünkü hiçbir zaman 12 nin üstüne çıkmadıki finalini niye hiç izlemeyen biri izlesinki

bir dizinin finali yayınlandığı süredeki en yüksek reytingini geçemez.. o açıdan afk 12 reyting alır en fazla

öbgz finali 24 reyting
fatmagül finali: 18 reyting
muhteşem finali:18 reyting
afk finali: 12
hde finali: 12
keşanlı finali: 7
behzatç finali: 7
kvp finali:13
yalan dünya finali: 15
iffet finali: 7

dizilerin alacağı en yüksek reyting bu civarda olur.. finaliyle en fazla izlenecek iki dizi öbgz ve fatmagüldür..
dalgamı geçiyon vadinin finali 13 reyting mi alır :d 33 olmasın o :D şuan ki dizilerden hiçbiri 20 yi geçemez final bölümüyle vadi hariç

vadi her yil gitdikce dusuyor.finalide 3 yil bundan sonra olucak.o zaman 8 reyting alir.ama simdi final yapsa 13.

@Orxan200e sen niye bilerekten vadicilere laf atiyorsun?

Son düzenleme:
Yalan Dünya filan sezon finalinde olursa 13-14 alabilir. Ama olmazsa 11 reytinge çıkar bence :)