Damien Duff
Süper Favori Üye
Tns. Hükumetin elinde o yüzden kafasını karistiracaksinSenin yayın akışın çok karışık be @pompy saat 10 da hergün YD olurmu hicc![]()
Tns. Hükumetin elinde o yüzden kafasını karistiracaksinSenin yayın akışın çok karışık be @pompy saat 10 da hergün YD olurmu hicc![]()
Tns. Hükumetin elinde o yüzden kafasını karistiracaksin
antilik damarıma bastın. cuma 23.15-25 arası benden çekeceğin var.Kayıp için Beyaz'ın harcanacak hali yoktu ya.![]()
güzelde çok karışık. kanal bu kadar çorba etmez bence.Senin yayın akışında pazartesi çok iyi AS totali alırken AH ab yi alır,Cinayet de ortalama gider salıları,Çarşamba YD ve merhamet ab de iyi işler yaparlar..yalnız diğer günlerinde sıkıntı var
Pazartesi:
20.00 Yalan Dünya 23.15 Galip Derviş (YD ve GD ab de çok iyi giderler totalleride ortalama )
Salı :
20.00 Güneşi Beklerken 23.15 Ne Diyorsun ( GB Totalde zirveyi kaçırırken abde zirvede yer alır ND da iyi gidecektir pt2 de )
Çarşamba :
20.00 Zeytin Tepesi 22.45 Merhamet (ZT totalde iyi giderken Merhamet abde iyi gidicektir)
Perşembe:
20.00 Arkadaşım Hoşgeldin 22.30 İntikam (AH totalde iyi giderken ab de zirve yarışına giricektir-İntkam ortalama gidicektir)
Cuma:
20.00 Küçük Aga 22.45 Takip 23.30 Beyaz Show (KA total ort giderken abde iyi iş çıkaracaktır-Takip pek bişey beklemeyin-Beyaz Show 23.30 da daha iyi gidicektir)
Cumartesi
20.00 Arka Sokaklar 23.15 Cinayet (AS her zaman ki gibi totali alırken Cinayet abde show yapacaktır)
Pazar:
20.00 X-Factor 23.15 Çalıkuşu ( X-factor totalde iyi giderken abde iyi bir iş çıkaracaktır-Çalıkuşu totalde 4-5 arası alırken abde 6-7 lere çıkıcaktır )
Bu nasıl sizce kanal d yi kurtarabilir mi ?![]()
![]()
@Bully @yakup09 @EveN @xemrexxx @pompy @yıldırım kesik @Fks14 @hayret bi şey @destere @yatutarsa @Billy Kane
imzamı atarım.sorun sıralamada değil sorun var olan dizilerde o dizilerin çoğunu nereye koyarsan koy iş yapmaz)
yalan dünya pazartesi veya cuma farketmez aldığı oranlar yeterli bu saatten sonra ne çıkar ne iner?
çalıkuşu ve intikam haricinde bahsetmeye değecek bişey bulamadım ?
birde @ABAY_06 nın galip dervişi var sanırım...... kanal D bu haliyle iddialıda olamaz
bir shura dizisine benzer dizi dahi bulamadılar ?
@denizz19 ve @Bully nin güneşi beklerken adlı muhteşem! dizisi bu sene kanal D nin en çok reyting alan dizisi burdan da anlaşılıyorki kanalD ölmüş ağlayanı yok![]()
KanaL D nin basinda olmalısın süper yayın akışıPazartesi: Zeytin Tepesi, Cinayet
Salı: Güneşi Beklerken, Çalıkuşu
Çarşamba: Arka Sokaklar, Merhamet
Perşembe: İntikam, Galip Derviş
Cuma: Yalan Dünya, Ne Diyosuun, Beyaz Show
Cumartesi: Arkadaşım Hoşgeldin
Pazar: Küçük Ağa, Takip
Buyurun size kusursuz bir yayın akışı.Zeytin Tepesi ile Arka Sokakların yeri değişe de bilir.
@xemrexxx @mrt-06 @OzaN @Pasham nasıl?![]()
Beyaz reytinglerde şov yaparak sana gereken cevabı verecektir.antilik damarıma bastın. cuma 23.15-25 arası benden çekeceğin var.
güzelde çok karışık. kanal bu kadar çorba etmez bence.
imzamı atarım.aşk-ı memnu, öyle bir geçer zaman ki, yaprak dökümü, binbir gece, vs diziler bu kanalın 1. si iken, birden totelde arka sokaklar ab de ise güneşi beklerken olunca. insanın içi kan ağlıyor.
![]()
Galip Derviş iyi İntikam totalde çok kötüsorun sıralamada değil sorun var olan dizilerde o dizilerin çoğunu nereye koyarsan koy iş yapmaz)
yalan dünya pazartesi veya cuma farketmez aldığı oranlar yeterli bu saatten sonra ne çıkar ne iner?
çalıkuşu ve intikam haricinde bahsetmeye değecek bişey bulamadım ?
birde @ABAY_06 nın galip dervişi var sanırım...... kanal D bu haliyle iddialıda olamaz
bir shura dizisine benzer dizi dahi bulamadılar ?
@denizz19 ve @Bully nin güneşi beklerken adlı muhteşem! dizisi bu sene kanal D nin en çok reyting alan dizisi burdan da anlaşılıyorki kanalD ölmüş ağlayanı yok![]()
Galip Derviş iyi İntikam totalde çok kötü
Evet haklısın bakalım yeni başlıyan dizler nası olcaksadece reyting açısından demedim kalite olarak dişe dokunur iki üç dizisi kaldı kanal D nin
nasıl saliyami kanal d şaşırdısaliya kucuk aga geldi bakalim devami nasil gelecek hayirli olsun...
evet saliya gelmis ama bence iyi bir hamle totalde zirveye oynayabilir.nasıl saliyami kanal d şaşırdı
o kadar emin olma, karşısında başlayıpta 24.30 lara kadar bitmek bilmeyen karagül var.Beyaz reytinglerde şov yaparak sana gereken cevabı verecektir.![]()
o kadar emin olma, karşısında başlayıpta 24.30 lara kadar bitmek bilmeyen karagül var.![]()
fox farkı deyip geçO da doğru. Sabah namazına kadar sürdüğü için boşlukta uçup Beyaz'ımı kötü etkiliyor.
![]()
Neyse Karagül seneye Show'a geçiyor.fox farkı deyip geçyoksa kendini boşa üzmüş olursun
![]()
öylesi daha kötü. eğer az da olsa düşüş yaşarsa karagül, show aky ye yaptığı gibi 1 de bitiritr.Neyse Karagül seneye Show'a geçiyor.Show sabah namazına kadar sürdürmez herhalde.
![]()
Adını Kalbime Yazdım 22.45'de başlıyor 00.45'de bitmesi normal.öylesi daha kötü. eğer az da olsa düşüş yaşarsa karagül, show aky ye yaptığı gibi 1 de bitiritr.kurtulamıycan sen bu karagül baykuşundan
![]()
öylesi daha kötü. eğer az da olsa düşüş yaşarsa karagül, show aky ye yaptığı gibi 1 de bitiritr.kurtulamıycan sen bu karagül baykuşundan
![]()
00.45 değildi 00.56 gibi hatırlıyorum benAdını Kalbime Yazdım 22.45'de başlıyor 00.45'de bitmesi normal.
.
Reklam var tabi.00.45 değildi 00.56 gibi hatırlıyorum ben![]()