Siyah Umutlar | 4. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Okurken hiç sıkılmadan evde sıcak bir kahve eşliğinde roman okur gibiydim 🙂 Senin bölümlerini aslında biriktirip 10 ar 10 ar okuyasım var baya hoş roman havası katıyor evet belli bir olay hemen başlayıp bitmiyor aslında buda seni farklı kılan sanırım, konu yavaş yavaş ilerliyor güzeldi yani herşey, kısacası eline sağlık beğendim :)
Çok teşekkür ederim. Çok güzel bi yorum. Sırf bu yorum için bile dizimi uzun süre devam ettireceğim :)

Okurken hiç sıkılmadan evde sıcak bir kahve eşliğinde roman okur gibiydim 🙂 Senin bölümlerini aslında biriktirip 10 ar 10 ar okuyasım var baya hoş roman havası katıyor evet belli bir olay hemen başlayıp bitmiyor aslında buda seni farklı kılan sanırım, konu yavaş yavaş ilerliyor güzeldi yani herşey, kısacası eline sağlık beğendim :)
Çok teşekkür ederim. Çok güzel bi yorum. Sırf bu yorum için bile dizimi uzun süre devam ettireceğim :)
Umarım uzun uzadıya yazarsın belkide ilerde roman olarak baskı haline bile getirebilirsin güzel ilerliyor şimdilik umarım böyle de devam edersin 🙂

Çoğu kişi söylüyor bunu aslında da uğraşasım yok bazen ilham geliyor 3-5 bölüm yazıp bırakıyorum. Bu dizinin 12. Bölümü bitti şimdiden. Aslında zamanım olsa görsel olarak diğer dizilerden uyarlama yapıcam. Yani kişileri altyazı olarak konuşturmak v.s. Ama son boş günlerim :D @gözlemci
​

Çoğu kişi söylüyor bunu aslında da uğraşasım yok bazen ilham geliyor 3-5 bölüm yazıp bırakıyorum. Bu dizinin 12. Bölümü bitti şimdiden. Aslında zamanım olsa görsel olarak diğer dizilerden uyarlama yapıcam. Yani kişileri altyazı olarak konuşturmak v.s. Ama son boş günlerim :D @gözlemci
Bence o tür uğraşlara gerek yok sadece yazsanda olur ,sen sadece bu tarz yazmandan vazgeçme ilk başlarda eleştirdim ama roman havasında yazmanı şimdi anlıyorum ki daha güzel ilelriyor konu 😉

Evet çok daha akıcı oluyor. Demek istediğim diyalog tarzında yazarsam mutlaka öyle görsel şeyler yaparım yoksa bir anlamı olmaz. :) @gözlemci

Evet çok daha akıcı oluyor. Demek istediğim diyalog tarzında yazarsam mutlaka öyle görsel şeyler yazayım yoksa bir anlamı olmaz. :) @gözlemci
Sen bence yine de beni dinle ,tabi bu sana kalmış birşey ,belki olurda ilerde yayınlarsın .Roman tarzı düz yazı şeklinde heryeri ve herşeyi tasvirleyerek yazmana devam et ))