hahaha andırmış evet beni son sahneler brazYok ya @Çiğdem- 'e ''parlak oğlan seviyor'' diye takılınca bende gülünç olsun diye öyle yazdım. Çok teşekkür ederim![]()
hahaha andırmış evet beni son sahneler brazYok ya @Çiğdem- 'e ''parlak oğlan seviyor'' diye takılınca bende gülünç olsun diye öyle yazdım. Çok teşekkür ederim![]()
Hahahahhahaha andırmış evet beni son sahneler braz![]()
Bu şekilde yazarsan daha iyi olur benceSahne sahne yazmaya daha yeni başladım vazgecemem![]()
o kişinin @xemrexxx olması hevesimi kaçırıyor ama ıyyyHahahahİlerleyen bölümlerde de kullanayım o zaman bu malzemeyi ?
![]()
Eskiden bu sekilde yaziyodum ama boyle yazınca benimki cok boğuk gözüküyordu bide uzun oluncaBu şekilde yazarsan daha iyi olur bence![]()
@Harunnn60 eskiden gazetecilik yaptım 5.siniftayken
hya sonuçta yapsan da en azından insanda bir yazı düzeni olur sende yazı düzeni de yok
O ne olacak ?![]()
Ayarliyamiyorum son sahnedeya sonuçta yapsan da en azından insanda bir yazı düzeni olur sende yazı düzeni de yok
O ne olacak ?![]()
Hahahahdeğiştire değiştire kullanırız artık çocukları tatlım![]()
Sus bakiyim ben hep derim senin kaderin @destere diye.değiştire değiştire kullanırız artık çocukları tatlım![]()
Tmm sana güveniyorumh
Ayarliyamiyorum son sahnede
Sultanlarımız iyi olacak
bunu bitiricekmisin ikisini aynı anda götürmek zor olur cnm 🙂🙂HahahahOcak'ta Forumdaki üyeleri kullanarak gençlik dizisi yapıcam onda daha rahat olur tatlım
![]()
Eğer ilgi bu dozda devam ederse sene sonuna kadar tatlımbunu bitiricekmisin ikisini aynı anda götürmek zor olur cnm 🙂🙂