hahaha andırmış evet beni son sahneler brazYok ya @Çiğdem- 'e ''parlak oğlan seviyor'' diye takılınca bende gülünç olsun diye öyle yazdım. Çok teşekkür ederim
hahaha andırmış evet beni son sahneler brazYok ya @Çiğdem- 'e ''parlak oğlan seviyor'' diye takılınca bende gülünç olsun diye öyle yazdım. Çok teşekkür ederim
Hahahahhahaha andırmış evet beni son sahneler braz
Bu şekilde yazarsan daha iyi olur benceSahne sahne yazmaya daha yeni başladım vazgecemem
o kişinin @xemrexxx olması hevesimi kaçırıyor ama ıyyyHahahahİlerleyen bölümlerde de kullanayım o zaman bu malzemeyi ?
Eskiden bu sekilde yaziyodum ama boyle yazınca benimki cok boğuk gözüküyordu bide uzun oluncaBu şekilde yazarsan daha iyi olur bence
@Harunnn60 eskiden gazetecilik yaptım 5.siniftayken
hya sonuçta yapsan da en azından insanda bir yazı düzeni olur sende yazı düzeni de yok
O ne olacak ?
Ayarliyamiyorum son sahnedeya sonuçta yapsan da en azından insanda bir yazı düzeni olur sende yazı düzeni de yok
O ne olacak ?
Hahahahdeğiştire değiştire kullanırız artık çocukları tatlım
Sus bakiyim ben hep derim senin kaderin @destere diye.değiştire değiştire kullanırız artık çocukları tatlım
Tmm sana güveniyorumh
Ayarliyamiyorum son sahnede
Sultanlarımız iyi olacak
bunu bitiricekmisin ikisini aynı anda götürmek zor olur cnm 🙂🙂HahahahOcak'ta Forumdaki üyeleri kullanarak gençlik dizisi yapıcam onda daha rahat olur tatlım
Eğer ilgi bu dozda devam ederse sene sonuna kadar tatlımbunu bitiricekmisin ikisini aynı anda götürmek zor olur cnm 🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?