Kanal D Siyah Beyaz Aşk - Dizi Yorumları

3. BÖLÜM

Baya iyi bölümdü yine, Sinan diğer bölüme ölecek anladığım kadarıyla. :(

Gülsüm'ün hamileliği de birkaç bölüme çıkacak ortaya, Ferhat vurur kızı herhalde. Handan ve Yeter'in çekişmeleri güldürüyor. :D Son sahnede Aslı'yı eve attı Ferhadım. :bhr: :A

4. BÖLÜM

Abooo yok artık, Aslı ve Ferhat öpüştü. 😱 :Z

Gülsüm doğuruyor artık, diğer bölüme bebek ortaya çıkacak herhalde. Ne yapacaklar bakalım, Cüneyt de tutuştu. Yeter'in Yiğit'in evine gittiğini falan Handan gördü, Namık'a söyledi. Ortada Ferhat olayı olmasa evden yollayacaktı bizimkilerini. :F

5. BÖLÜM

Gülsüm doğum yaptı, zeki Yeter çocuğu Abidin'in üstüne bindirdi. Çok güldüm hem de şaşırdım. :F Saf Abidin de inandı, evlendi kızla.

Son sahne süperdi, Ebru odaya girdi. O sırada Ferhat geldi ve ateş etti. Bakalım ne olacak diğer bölüm, boşa ateş etti her türlü ama Ebru kaçar inşallah.​

6. BÖLÜM

Güzel bölümdü, aksiyonumuz boldu. Son sahnede Ferhat vuruldu. :( Adamlar kaçar, Aslı da tedavisini yapar. :Z

Gülsüm ve o çocuğu alan kız da baya güldürüyor, kavga ettiler bu bölüm. :A Handan Hanım da Abidin'i gaza getirme derdinde hala .ss​

Hiç seksi değil pozlar. :A

Bunlar daha seksi. :bhr:

428.png

Hiç seksi değil pozlar. :A

Bunlar daha seksi. :bhr:

428.png
Yiğit profilinde parlakları bırakıyorum demiş ondan yana hayal kırıklığı yaşıyoruz :( @Ahmed @MasacRE-

7. BÖLÜM

Genel olarak sıkıldım, Ferhat'sız olmuyormuş. :( Ferhat'ın vurulması, Aslı'nın onu taşıması, eve geçiş falan oralar güzeldi ama sıkıcıydı yani. Cüneyt fark edildi, şu Safiye midir nedir o çıktı ama baya komedi. O da öldü mü noldu tam anlamadım, Gülsüm aldı herhalde başına bela. :F

8. BÖLÜM

Ebru, Şahin'in kızı mıymış? 😱 Şaşırdım valla, ilk bölümde o hastanın yanına gitmemesini de Şahin istemiş. Yiğit'in evine saldırdılar, yazın onun eşine üzülüyorum. :( Safiye ölmemiş iyi bari. :A Deli kız baya güldürüyor, görgüsüz. :A

9. BÖLÜM

Çok iyi bölümdü, şok sahneler vardı gerçekten. Şahin'in ölümü bölümün şoku oldu kesinlikle, hiç beklemezdim. Bu adamla uğraşırız hep diyordum, erkenden gitti. 😱 Ebru onun yerine bizle savaşacak galiba. :D

Cüneyt ortaya çıktı, Yeter öğrendi. O sahne güzeldi, bu hızla yakında Ferhat da öğrenecek. :A Safiye'nin Handan'a laf sokmaları, İdil'e yanaşmaya çalışması falan güzeldi.

Genel olarak beğendim bölümü. :bhr:

10. BÖLÜM

İlk dakikaları sıkıcıydı, olayları toparlama kısımlarıyla geçti. Sonra Abidin şov izledik, cidden bu bölüm döktürdü. Safiye'yi evden kovdu, sonra Safiye bıçaklandı. Kim yaptı acep, Ebru ve tayfasından şüpheleniyorum. Ölmüştür herhalde, hiç ses çıkmadı. :( Bu sefer gerçekten öldü gibi gibi...

Aslı da iyi şantaj yaptı Namık'a, iyi kullanacaz bu olayı. :Z