Ay Yapım.
Çekimler Ay Yapım dizisi gibi değil müziklerde. D prodüksiyon gibi duruyor
Ay Yapım.
Ya ahaha çekimlerden mi anladın bunu.Çekimler Ay Yapım dizisi gibi değil müziklerde. D prodüksiyon gibi duruyor![]()
Çekimler Ay Yapım dizisi gibi değil müziklerde. D prodüksiyon gibi duruyor![]()
Nasıl da kaliteli yapmış kanalım, D YAPIM yaptı. Oyuna gelme sokakcım.Ya ahaha çekimlerden mi anladın bunu.Netten baktını bilmiyoruz sanki tamam kanka.
![]()
Ya ahaha çekimlerden mi anladın bunu.Netten baktını bilmiyoruz sanki tamam kanka.
![]()
İzlemiyorum. Başladığı saatte jeneriği dinleyip kapatıyorum.Yok bu akşam evdeydim bunu gördüm bakayım dedim. Netten bakmıyorum ki
Bunlar nerde tanıştı niye evlendi. Kız niye razı oldu![]()
Nasıl da kaliteli yapmış kanalım, D YAPIM yaptı. Oyuna gelme sokakcım.![]()
Ay Yapım'ın çekimleri biraz kalitesiz, D Yapım'ın çok kaliteli. Sanki dizinin içindesin, o anı yaşıyorsun. Mesela dizide kadın parfüm sıkınca o koku evine geliyor. Öyle bir şirket işte.Ay Yapım değil mi? Ay yapım gibi durmuyor zaten.mekanlar çekimler oyuncular müzikler hiç ay yapım işi değil. @Billy Kane ağır işsizsin
![]()
İzlemiyorum. Başladığı saatte jeneriği dinleyip kapatıyorum.![]()
Sen her dizide birine saldırıyosun zaten bak eskiler geldi aklıma Bir Aşk Hikayesi.Hastasın biliyorsun dimi. Dizi D'ymis bak bildimBirce çok ezik Oya'dan bile sinir bozucu
![]()
Asıl hasta bu @sokak sanatiAy Yapım'ın çekimleri biraz kalitesiz, D Yapım'ın çok kaliteli. Sanki dizinin içindesin, o anı yaşıyorsun. Mesela dizide kadın parfüm sıkınca o koku evine geliyor. Öyle bir şirket işte.@Billy Kane
Sen her dizide birine saldırıyosun zaten bak eskiler geldi aklıma Bir Aşk Hikayesi.Orda kime saydırıyodun onu unuttum bak.
Asıl hasta bu @sokak sanati![]()
Diziye heyecan gelmiş, D'm onları kovarak en iyisini yaptı.Sema Eylem ikilisi gitmiş yerine Karagül'ün senaristi gelmiş nasılda belli ediyor kendini.@sokak sanati @mrt-06 @xBUGRAx @Yiğitt
Sema Eylem ikilisi gitmiş yerine Karagül'ün senaristi gelmiş nasılda belli ediyor kendini.@sokak sanati @mrt-06 @xBUGRAx @Yiğitt
Sema Eylem ikilisi gitmiş yerine Karagül'ün senaristi gelmiş nasılda belli ediyor kendini.@sokak sanati @mrt-06 @xBUGRAx @Yiğitt